Demirkol: Mustafa Denizli ismini duyunca...

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Demirkol: Mustafa Denizli ismini duyunca...
Demirkol: Mustafa Denizli ismini duyunca...
GİRİŞ 24.11.2015 12:29 GÜNCELLEME 24.11.2015 12:29

Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:

Mustafa Denizli'nin Galatasaray'la anlaşmasını doğal bir birliktelik olarak gören Demirkol, tecrübeli hocanın gönül verdiği takım konusunda ise "Denizli ismini duyunca aklıma Galatasaray geliyor" dedi.

Mustafa Denizli'nin ismini duyunca aklıma Galatasaray geliyor. 15 yaşındaki bir çocuk Denizli'yi Beşiktaş'la hatırlıyor. 25 yaşındaki biri Fenerbahçe'yle... Dün Denizli bu duygusal mesajları vererek belki de bir hatırlatma yapıyor. 'Ben burada Mustafa Denizli oldum' diyor. Zihinlere mesaj veriyor. 

"Tek seçenek Denizli'ydi"

Yönetim açısından tek seçenek vardı, Denizli de bunu elinin tersiyle itmedi. Doğal bir birliktelik oldu. 

"Hamzaoğlu'ya yönetim kolay çalışamıyor"

Her şey yolunda gidiyorsa Umut Bulut açıklaması bir hocayı görevden almak için sebep değil. Bu yönetimin kendilerine göre birçok sebebi var. Başından beri Hamza hocayla çalışmak istemiyorlar. Bu başarı ya da başarısızlık meselesi değil. Çalışanlar içinde en kritik pozisyonda olan Hamza Hamzaoğlu... Oradaki insan ya çok kuvvetli bir isimdir ve çok zor olsa da onunla çalışmak zorundasındır. Ya da daha az başarılı ama daha kolay çalıştığın biridir. Ama yönetim Hamzaoğlu'yla kolay çalışamıyor. En azından onlar öyle söylüyor. Mayıs'ta Şenol Güneş'i yokladı yönetim. Bunu saklmaya gerek yok. 

Ara transfer...

Aklımda hocanın beğendiğini bildiğim bir iki isim var ama şimdi söyleyemem. Çok fazla maddi külfet getirmeyecek oyuncular olmalı. Gökhan İnler çok maliyetli gibi geliyor. 

"Şenol hocanın artık sakin olması lazım"

Şenol Güneş'e olan saygın nedeniyle söylediklerini yüzde 100 kabul ediyorum. 'Ben kendimi kaybetmişim diyor. Ben de iki haftadır diyorum ki 'Aman hoca sakin ol'... Futbol ehlileştirilmiş bir savaş gibidir. Cepheyi genişletmemen lazım. Cephe genişlerse düşmanların artar. Ve artık bu konularda çok tecrübeli bir rakibin de var. 

"Oğuzhan da Gökhan Töre de keşfedilmişti"

Türkiye'den çıkmış hernagi bir yetenekle bir değiller. Avrupalı 'Nerede yetişmiş' diye bakıyor. Arsenal ve Hollanda'yı görünce notunu veriyor. Aynı yaştaki ve yetenekteki Türk oyuncu daha iyi oynasa bu kadar piyasa yapamaz. 

Mehmet Topal'ın performansı

Mehmet Topal'ı bir ön stoper olarak algılıyoruz. O tam bir orta saha oyuncusu... Baskı konusunda üstat. Ön tarafta kaptığı toplarla iş bitirebilecek bir oyuncu. Stoper, ön libero/çapa oynar, orta saha ikilisinden biri de olur. Oynar da oynar. 

Alex'in açıklamaları

Bazı sözler bildiğin davalık... Aykut hoca da 'Bunları yazdığına inanmıyorum. Yazdıysa da cevabını veririm' demişti. Çok cevap gerekecek açıklamalar.