Hasan Şaş: Sabiha'dan hemen versinler!

NTV Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Hasan Şaş, Robin Van Persie konusuna değindi

Hasan Şaş: Sabiha'dan hemen versinler!
Hasan Şaş: Sabiha'dan hemen versinler!
GİRİŞ 17.10.2015 13:27 GÜNCELLEME 17.10.2015 13:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Robin Van Persie için Barcelona haberleri çıkarken, NTV Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Hasan Şaş, teklif gelmesi durumunda sarı-lacivertlilerin Hollandalı yıldızı hemen göndermesinin faydalı olacağını belirtti.

Hasan Şaş açıklamasında, "Eğer Barcelona haberleri doğruysa Sabiha'dan hemen versinler. Varsa böyle bir şey para kazansınlar" dedi.

İŞTE O SÖZLER...

"Vitor Pereira'nın Van Persie kararını bir şekilde vermesi lazım. Hollanda'da Blind verdi, oynatmadı... Eğer Van Persie, Diego, Fernandao ve Nani oynayacaksa fizik dağılımı önemli. Orta saha oyuncuları bununla uğraşıyor açık kapatmak için. Pereira oynatacak ama yer arıyor. Barcelona haberleri var. Eğer öyleyse Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hemen versinler. Varsa böyle bir şey para kazansınlar. Ciddi söylüyorum. Kadro istikrarının sağlanmamasının tek sebebi Van Persie'dir. Yoksa Pereira çoktan kadrosunu kurmuştu"

YORUMLAR 7
  • Vatan DAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Gayet iyi sıkı bir Fenerliyim. Ama adam yerden göğe haklı. Taş attın kolun mu yoruldu. İyi para verirlerse yolla. Devre arası al yeni bişey. Gidip 32-35 yaşında adam alacağına afrikadan sağlam bişey al.
    Cevapla
  • Alp 8 yıl önce Şikayet Et
    Şaş için yok Galatasaraylı yok şu bu bunları bir kenara bırakın. Bu oyuncu takıma bir şeyler kazandırıyor mu? Kendi performansını etkileyecek derecede mutlu mu? Son haftalarda hocasıyla yaşadığı olaylar vs. Bu sorulara cevap verdiğiniz taktirde sizde Şaş'a hak vereceksiniz.
    Cevapla
  • yorgun 8 yıl önce Şikayet Et
    gs in sancisi seni de mi sardi hasan sas. bu panik niye ! neyi kurtarmanin pesindesin acikca soyle madem de herkes bilsin. tahminin ne 2-3 yada 4 yil mi katilamaz avrupa kupalarina. arayi nasil kapatacagini mi hesapliyorsun senin yerine yoneticiler dusunsun sen fazla dusunme. adam reklamla olsun seyirciyle olsun bir dunya para kazandirdi zaten RAHAT OL SEN
    Cevapla
  • mikail 8 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah gitmezde anya ile konya farklarıni ayiklarsiniz...
    Cevapla
  • muhocan 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni gidi cimconlu, gözünuz korktu dimi? Van persi kalırsa, ligi costurur, cimcona nal toplatır diye mi gitmesini istiyon? İçinizdekini söyle de bilelim...
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sözlerini bir yere yaz,haftaya konusuruz.
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam futboldan anlıyor......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle