Hıncal Uluç, Van Persie'ye eleştiri

Spor yazarı Hıncal Uluç, Hamza Hamzaoğlu'nun ardından bu kez de Vitor Pereira'yı topa tuttu.

Hıncal Uluç, Van Persie'ye eleştiri
Hıncal Uluç, Van Persie'ye eleştiri
GİRİŞ 19.09.2015 11:37 GÜNCELLEME 19.09.2015 11:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Pereira'nın Fenerbahöe'nin sikletinde bir teknik adam olmadığını ima eden Uluç, Van Persie'nin transfer olduğu günden bu yana Fenerbahçe'yi 10 kişi oynattığını iddia etti.

İşte o yazıdan bir bölüm:

Fenerbahçe'nin Emre'yi göndermesini eleştirmiş, "O bir lider futbolcuydu. Yeni gelenler ve kalanlar arasında böyle bir lider yok" demiştim, hatırlarsınız.

Siz hiç Molde maçındaki kadar ruhsuz, Molde maçındaki kadar uyuz Fenerbahçe izlediniz mi hayatınızda..

Peki o Fenerli medyanın bir türlü adam yerine koymadığı Diego'nun ne demek olduğunu fark ettiniz mi yokluğunda.. Lideri ve oyun kurucusu olmayan Yıldızlar (!) topluluğunun aczini gördünüz mü?...

Vitor Pereira'yı anlamam mümkün değil.. Sen tek forvete dönersen, ileri top taşıyan üç adamı, Şener, Ozan ve Volkan, Bursalı olan Fener'de Bursa'dan gelen, alıştıkları, bildikleri, ezberledikleri Fernandao'yu mu tercih edersin, geldiğinden beri Fener'i 10 kişi oynatan Van Persie'yi mi?.

Bir, tek bir kişi ıslıkladı diye, Milli Takımı en kritik maçın başlamasına 20 dakika kala terkedip giden Volkan Demirel'e de sormak isterim..

Fener Kalecisi Fabiano'yu binlerce Fener seyircisi ıslıkladı, yuhaladı.. Hem de Fener seyircisi.. Ne diyorsun Volkan?.

 

YORUMLAR 6
  • yanlış 8 yıl önce Şikayet Et
    tek tek futbolculara fatura çıkarmak yanlış. Van persie kötü olabilir ama fernandaoda son 2-3 haftadır ayakta duramıyor sahada. Futbolcularda genel olarak düşüş var. Bence bi sorumlu varsa o teknik ekip ve hocadır. Basın toplantılarında mükemmel konuşmakla bu işler malesef olmuyor. Sahada fenerbahçenin bize gösterdiği bir şey yok. Zor pozisyona giren ve ayağında top tutamayan bir takım. Bireysel yeteneklerle geçici başarılar elde edebilirsin ama uzun vadede hep başarısız olursun. Zihniyeti değiştirmesi lazım teknik ekibin
    Cevapla
  • cımbom 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorgun .adam spor yazarı kardesım hosuna gıtmedımı yorumları yerı gelir gs yi de elestirir o
    Cevapla
  • ONURA 8 yıl önce Şikayet Et
    Onur, sen daha doğmadan Hıncal spor yazıyordu bu ülkede. Ha yaşımı nerden biliyorsun dersen cehaletinden yaşını tahmin ediyorum. Senin beğenmediğin Hıncal, Galatasaray 2000 de eleme maçları oynarken " Benim stadım Kopenhag" diyerek Galatasarayın uefa da final oynayacağını çok önceden söyleyen bir adamdı. yakın zamanda da yine milli takım için Hollandayı yener diyen ve dediği çıkan adamdır Hıncal. ama cahiller bilemez.
    Cevapla
  • Onur 8 yıl önce Şikayet Et
    sen her yazı yazana spor yazarı dersen. ohooooo oo hınçal ancak senin gibileri ikna eder. Ben 5 hafta sonra görcem hıncal uluçu
    Cevapla
  • yorgun 8 yıl önce Şikayet Et
    kus kus hincal efendi. kus da zehrin icinde kalmasin yoksam midene deyer. baktin gs da bi is yok bu sene saldir saga sola unuttur gundemi. hadi kendi isine bak. emre kalsin da fb de gs maclarinda 3-4 kirmizi karttan kurtulun oylemi? Cok biliyosan gs ye baskan ol Isine bak
    Cevapla
  • CEHALETSİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım , yorumun baştan sona cehalet kokuyor.Hıncal yıllardır yazar ve iyi yazar. senin gibi çoğu eleştirir , kızar ama sonunda Hıncalın yorumu tutar. Her takımı eleştiriyor sen bu konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğun için tutarsızca yazmışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle