Hamza Hamzaoğlu'na şok sözler! "Utan ve git"

Duayen yazar Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu hakkında bugüne dek görülmemiş sertlikte bir yazı yazdı.

Hamza Hamzaoğlu'na şok sözler! "Utan ve git"
Hamza Hamzaoğlu'na şok sözler! "Utan ve git"
GİRİŞ 17.09.2015 15:14 GÜNCELLEME 17.09.2015 16:09
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Hamzaoğlu'nu açıkça istifaya davet eden Uluç, başkan Dursun Özbek'e de ağır eleştiriler yöneltti. Hıncal Uluç'un Sabah gazetesinde yer alan yazısının bazı bölümleri şöyle:

Hamza, Galatasaray'la alay ediyor

Bak kardeşim Hamza, adının arkasına artık "Hoca" yazmayacağım. Çünkü sen Hoca falan değilsin. Hocalıkla uzaktan yakından ilgin olmadığını, Atletico maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında söylem ve eylemlerinle gösterdin, kanıtladın.

Galatasaray'la, alenen ve resmen alay ettin Hamza.. 

Sahaya çıkardığın o utanç verici on bir, tam bir korkaklık eseriydi Hamza.. Yenilgiyi peşin kabullenmiştin ya.. "Hezimet olmasın ki, başta kalayım takımı" yapmıştın aklınca.. Rakip sahaya geçmeyi bile düşünmeyen bir savunma takımı kurmuştun, aklınca..

14 yabancılı sezonda Emre'yi tutup kadroda tek yedeği bile olmayan Bruma'yı gönderme fikri nerden çıktı, ha?. Ama maçın sonunda söylediklerinle, Emre'yi de sattın, aç aslanların önüne attın.. Kendini kurtarmak için suçu, seyirciden başlayıp herkese yüklerken, 31'inci dakikada oyundan alarak zaten fiilen bitirdiğin Emre'yi bir de baş suçlu ilan ettin. Yenilgiyi ve yenen golleri ona yükledin.. Ayıp Hamza.. İnsanda biraz utanma olur..



Bak Hamza!.

Sen bu kafanla, Galatasaray alt yapı takımında bile hocalık yapamazsın. Git gene kendine bir küçük takım bul, orda bildiğin gibi at oynat.. Ya da Fatih Hocama yalvar, seni gene yamağı yapsın. Onun yanında birkaç sene piş de, büyük takım hocalığı, Galatasaray Hocalığı nasıl olunur, azıcık öğren, öğrenebilirsen.

Paçanı kurtarma uğruna, kendinden başka herkese çamur attığın o konuşma yerine "Bütün hata bendeydi. Başından sonuna, A'dan Z'ye her şeyi yüzüme bulaştırdım.

Galatasaray gibi bir Dünya Devi takımı yönetmekte aciz kaldım. Sorumlu benim ve gidiyorum" derdin ve çeker giderdin..

Hala da geç kalmış sayılmazsın Hamza..

Galatasaray'ı Özbekspor yapan adamların, bir kaç ay daha vakit kazanmak için, tüm suçu sana yükleyip kovmalarını bekleme., 

Kendi kararın ve onurunla git!.

YORUMLAR 22
  • muhammed fb 8 yıl önce Şikayet Et
    hamzaoğlunun teknik direktörlüğünü bilmem ama çok efendi beyefendi bir insan medyadan tanıdığımız kadarıyla.tüm sporcularımız keşke en az onun kadar efendi olsalar..
    Cevapla
  • burhan oyan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamza hocamla kupaları unuttu.emre bir maç oynayamadı gs yenildi ,,kime avrupa şampiyonuna. sanki arnavutluk. Ya da luksemburg takımına yenildi. hınçal kotu gun dostu gs.li biri olmasan iyi olur.adam gibi şahiyet hamza hocama arkasından sallamak duzgun insana yakışmaz
    Cevapla
  • burhan hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazılarını sivri yazıp gundemde kalma işin bu hınçal bu ulkeye gs,ye ne faydan oldu yıllardır.aslında yazını okumakla hata yaptık.
    Cevapla
  • Ggg 8 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş e milli takımdayken neler söylemistin. O milli takım dünya 3. sü olmuştu. Sen o zaman gazeteciliği bırakman lazımdı
    Cevapla
  • recep 8 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam hamzaoğlu. mümkünse uluç susssun bu işleri bıraksın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle