Dilmen uyardı! 'Yedek olacak oyuncu değil'

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

Dilmen uyardı! 'Yedek olacak oyuncu değil'
Dilmen uyardı! 'Yedek olacak oyuncu değil'
GİRİŞ 31.08.2015 09:56 GÜNCELLEME 31.08.2015 09:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İşte Dilmen'in tespitleri, Fenerbahçe, maça çok baskılı, çok coşkulu başladı ama 40. dakikaya kadar "Bu da kaçar mı?" dediğimiz bir pozisyon olmadı. Organizasyonda problem olmasına rağmen kilidi bir şekilde açtı. Bu bölümde kalesinde pozisyon vermemesi de önemliydi.

İLK ŞUTTA GOL OLDU

Kadlec, büyük bir hata yaptı ve Antalyaspor, ilk şutunda golü buldu. Bu gol Fenerbahçe'nin moralini bozdu, takım demoralize oldu. Büyük takımların duran top kullanıcıları iyi olduğu zaman bir şekilde golü atıyorlar.

%20 DAHA ARTMIŞ

Nani, Rize'de kıpırdamıştı. Bugün de iki tane gol, sarı kart gördü, sürekli aradı. Robin van Persie'nin performansı %20 artmış ama 60. dakikadan sonra oyundan düştü.

NANİ, GOLÜ RİZE'DE ATTI

Nani, frikikten golü geçen hafta attı. Geçen hafta kalecinin soluna atmıştı. Kaleci de ben barajı oraya koyayım iyice kapatayım dedi. Nani de kalecinin bu düşüncesini tahmin etti. Barajı da geçirince kaleci hiçbir şey yapamadı.

İKİ FARKLI ETO'O

İki ayrı Eto'o vardı. Eto'o bugün, "Ben sizin ağabeyinizim, önüme atmayın, ayağıma oynayın" anlayışıyla oynadı. Biraz da yaştan dolayı tabi. İlk yarıda Kjaer, Eto'o'ya yapışınca Eto'o, Kadlec'in olduğu bölüme gitti ve daha fazla topla oynamaya başladı.

"YÜZDE BİN" FAUL

Diego'nun faulünün tekrarını gördüm. Evde izlerken faul değil diyebilirsin ama Bülent Yıldırım'ın gördüğü açıdan "Yüzde bin" faul. Diego'dan uzak kalıcaksın, dokunmayacaksın. Kadir, orada çaylaklık yaptı.

BİR FORVET LAZIM

Fenerbahçe'nin transfer dönemi bitene kadar bir tane santrafor alırlar diye düşünüyorum. Hoca'nın istediği sistemde oynayabilecek forvet yok takımda ama kenar oyuncusu var. Mesela, Nani cezalı, Volkan var. Diego cezalı, Markovic var. Mehmet Topal cezalı, Meireles var.

OZAN'I HENÜZ GÖRMÜYOR

Pereira, öndeki oyuncuların alternatifi olarak ilk olarak Alper'i ve Volkan'ı görüyor. Henüz Ozan Tufan'ı görmüyor. Pereira'nın Ozan'ın Bursa performansını izlemesi lazım. Oyuncu bu kadar 4. ya da 5. yedek olacak oyuncu değil. Ozan, Uygar değil. Oyunu tutmak için de Ozan'ı oyuna alırsın.

YORUMLAR 5
  • halk 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenere laf söyleyebilen futbol cahilleri sadece kıskançlıktan yorum yazıyorlar 90+7 :D gol olmasa ağızları açılmazdı verilmeyen penaltıya naniyi öldürmeye çalıştı adamlar bunlar görülmez adamların tek yıldızı sabri olunca anlamazlar tabi yıldız ne demek :D
    Cevapla
  • ciğerinizeişlemiş 8 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan dilmen, sende düzgün adam değilsin. niye 90+7 yi konuşmuyorsun. hırsızlık değil mi yaptığınız. senin kulübündee şike gelenek oldu. böyle federasyon olduğu sürece daha çok maçlar alırsınız, hırsızlık ciğerinize işlemiş.
    Cevapla
  • önce maç izle 8 yıl önce Şikayet Et
    hakem uzatma dk larını gösteriyor dk89.50 o sıra antalyalı bir oyuncu yerde oyun başlıyor dk 91 bu süre içinde antalyalı bir oyuncu yine yerde hakem faulü veriyor dk 94.50 faul atılıyor dk96 ee ne var bunda
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    rıdvana laf yok 4. Yıldız'ı takacağız o kadar
    Cevapla
  • Vitor 8 yıl önce Şikayet Et
    uzatmanın ilk dakikası oynanmadı ayrıca 96 da attık golü. maçı izlememişsin belli. verilmeyen penaltıyı , tartışmalı diğer penaltı pozisyonlarını ve antalyalı oyuncuların maç boyunca yerde yatmasını napıcaz? laf olsun diye konuşuyorsunuz.
    Cevapla