Dilmen'den G.Saray'a ilginç transfer önerisi!

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, son şampiyon Galatasaray'ın evinde 2-1 kaybettiği Osmanlıspor maçını %100 Futbol'da değerlendirdi.

Dilmen'den G.Saray'a ilginç transfer önerisi!
Dilmen'den G.Saray'a ilginç transfer önerisi!
GİRİŞ 25.08.2015 09:19 GÜNCELLEME 25.08.2015 11:17

İşte Dilmen'in yaptığı değerlendirmeler, İlk iki hafta itibariyle Muslera'nın çok ciddi hataları oldu. 5 puan kaybında Muslera ciddi bir etken ama bu puan kayıplarını bireysel olarak sadece Muslera'ya bağlayamayız.

MELO VE BURAK YILMAZ KRİZİ

Melo, herkes antrenmandayken Instagram'da deniz fotoğraflarını paylaşıyordu ya da transfer dedikodularını görüyorduk. Bu kadar ara vermesi ve Galatasaray'ın sonunda anlaşması... Bunlar hep krizdir.

Bir de Burak Yılmaz krizi oldu. Hamza Hoca'nın Burak ile ilgili bir problemi var. Burası kesin. Geçen hafta kamçılamak için ilk 11'de oynatmadım dedi. Şimdi de kamçılamak için mi çıkardı? Bugün herkesi çıkartırım Burak'ı çıkartmam.

HAMZA HOCA'YA KALKAN LAZIM

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'na bir kalkan lazım. Sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyor. Hamza Hoca'nın ağırlının olması lazım. Saha dışında diyalog eksikliği var. Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst... Çıkıp pozitif enerji verirlerdi. Galatasaray, bölünmüş durumda.

YÖNETİCİ TRANSFERİ LAZIM

Galatasaray kaybedebilir, dün de kaybetti, yarın da kaybedebilir. Bu takıma transferden önce arkadaşlığın gelmesi lazım. Lider kim? Hamza Hoca. Onun da kalkana ihtiyacı var. Galatasaray'ın futbolcu transferine değil, yönetici transferine ihtiyacı var.

PODOLSKI'DEN FORVET OLMAZ

5 büyük takım içinde antrenör değiştirmeyen tek takım Galatasaray. Podolski'den santrafor yapma Hocam. Podolski, sol açık oynar. Yeni yeni icatlar çıktı. Galatasaray, normal bir kadroyla oyuna hakim olarak oynasaydı kazanırdı.

HAMZA HOCA YALNIZ

Hamza Hoca'nın yalnız bırakıldığını düşünüyorum. Ligin 2. haftası oynanıyor, oyuncu getiriyorsun tribünde maç izliyor, Melo 10 günlük idmanla maça çıkıyor, yedek kalecin yok.