Demirkol: Fenerbahçe'de idmana çıkamaz!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Demirkol: Fenerbahçe'de idmana çıkamaz!
Demirkol: Fenerbahçe'de idmana çıkamaz!
GİRİŞ 24.08.2015 12:52 GÜNCELLEME 24.08.2015 13:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Demirkol İsmail Kartal dönemine değinerek, "İsmail Kartal, Fenerbahçe'yi seyrederken, şu Van Persie'yle Fernandao bende olsa neler yapardım diyordur. "Ah Ah" ediyordur. Bir Van Persie'nin attığı gole bak bir de geçen seneki Emenike'ye" dedi.

"Alves Fenerbahçe'yle idmana bile çıkamaz"

Fenerbahçe'nin son zamanlarda tartışılan defans hattını eleştiren Demirkol, "Bizim tanıdığımız Kjaer, bu adam değil. O kadar kötü ki.. Bruno Alves zaten düzeltilemez derecede kötü. Servet Çetin, Bruno Alves'ten iyi bir stoperdir. Alves'in Türk pasaportu olsa değil ilk 11 oynamak, Fenerbahçe'yle idmana bile çıkamaz. Ben Kjaer'in bu kadar kötü oynamasına, Bruno Alves'in ise Fenerbahçe'de oynamasına anlam veremiyorum." dedi.

"Pereira kendini inkar etti"

Demirkol Pereira'nın oyun anlayışıyla ilgili de, "Ben başından beri diyorum ki Pereira yeni ve farklı bir şey deniyor. Tüm yıldızların sahada olduğu bir şey deniyor. Benim elimde bir Porto öğretisi var ve ben ortaya güzel bir şey çıkartacağım diyor. Bunu kabul edebiliriz taraftar da kabul eder. Ama eğer dün oyananan maçın ikinci yarıdaki gibi forvetten eksiltip orta sahaya adam ekleyeceksen o zaman kendini inkar ediyorsun. Sen bize başka bir şey önerdin. Bütün hikayeni inkar ettin. Bize bambaşka bir şey vaadedin. O zaman Shakhtar maçlarını niye verdin? Acaba devre arasında Pereira "Ya bu lig çok zor bir ligmiş, ben eski formüle döneyim" diye mi düşündü? Eğer alışma sürecine kadar yapılan bir değişiklikse tamam ama Fenerbahçe'nin eski sistemine dönülecekse bu büyük bir zaman kaybıydı. Benim için soru işareti; Pereira eski plana mı dönüyor, yoksa bu tek maçlık bir şey miydi?" şeklinde yorum yaptı.

YORUMLAR 3
  • erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    josef e kötü oyuncu diyen futbol bilgisi olmayan oyuncudur adam defansif oyuncu ortasaha mükemmel oynuyor şuan sıkıntı diego ya onsuz oynucaksın 4 4 2 yi kanat futbolu yada diegolu 4 1 4 1 veya 4 2 3 1 oynucaksın kjaer şuan gerçekten kötü vasat ama bruno nun acil gönderilmesi lazım çok kötü
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    terazi parera nın aldığı oyuncular fiyasko eski öğrencilerine para kazanmalarrı için kıyak yapmış yazık fb ye klavuzluk kim yapıyorsa gargadan farkı yok aziz başkan bunlara müsade etme bunların hesabını sor bu yabancılara başkanlığını göster baa baaa kijer alves soza meirlenes kadlec ribastan birşey olmaz gören seyreden bunların iyi oyuncu olduğuna kanaat getiren varmı bende yok
    Cevapla
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    git rıdvan abine sor.Biriniz 2.yarıyı methediyor biriniz ise eleştiriyor.O kadar bu işi biliyorsanız geçin bir takımın başınada sizin engin fikirlerinizi görelim.
    Cevapla