Dev maç öncesi Rıdvan Dilmen: Allah aşkına...

Rıdvan Dilmen, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turundaki Shakhtar Donetsk maçları öncesi Sarı-Lacivertli takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu

Dev maç öncesi Rıdvan Dilmen: Allah aşkına...
Dev maç öncesi Rıdvan Dilmen: Allah aşkına...
GİRİŞ 28.07.2015 13:53 GÜNCELLEME 29.07.2015 01:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dilmen kritik Shakthar maçı öncesi, "Fenerbahçe'nin bekleri hücumcu bekler. Pereira'da şunu gördüm, iki bekini orta sahada oynatıyor. Souza'yı iki stoperin arasına koymuş durumda. 3-5-2'yi tersten oynuyor aslında. Bu yorucu bir takım bu takım. Fizik gücü yetmeyecektir, çünkü ekonomik oynamak için taktiksel değişikliklere ihtiyaç vardır. Pereira'yı görsem, "Allah aşkına Shakhtar maçında bu kadar ofansif kadroyla oynama" derim. Pereira'nın çok hafife almaması lazım Türkiye'yi." dedi.

"Kötü başlarlarsa şaşırmam"

"Nani ve Van Persie iyi transferler ama yıldızların çevresi iyi değilse işi çözemezsiniz. Hagi bir dönem çok parlayamıyordu. Alex de öyleydi. Takım olgusunu kolay yakalayabileceklerini düşünmüyorum. Fenerbahçe 3'er puan yazarak devam ederse de şaşırmam ama kötü başlarsa da şaşırmam."

"Diego ve Souza iki yönlü değil"

"Kadroya bakınca problem yok. Kaleci, savunma ve forvetler oldukça iyi. Ama orta sahaya bakınca Souza dediğimiz Cristian ile Mehmet Topal arası bir oyuncu. Hakkını veren iki yönlü oyuncu olmak zor. Mehmet Topal iki yönlü değil. Souza da iki yönlü değil. Diego da değil. İki yönlü dediğin oyuncu Emre Belözoğlu'dur. Rakitic mesela, Iniesta'nın iyi hali, Modric. Bunlardır iki yönlü oyuncular. Fenerbahçe böyle bir oyuncu almak zorunda. Bunun için de ilerideki isimlerden feragat etmesi lazım."

YORUMLAR 2
  • deivid 8 yıl önce Şikayet Et
    sana ne!
    Cevapla
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    felaket tellalı gibisin Rıdvan.Gel takıma dendi gelmedin.Bari atıp tutma.
    Cevapla