Hasan Şaş: G.Saray'ın ona ihtiyacı var

Galatasaray'ın eski antrenörlerinden Hasan Şaş, sarı-kırmızılıların transfer gündemindeki Alman futbolcu Lukas Podolski hakkında konuştu.

Hasan Şaş: G.Saray'ın ona ihtiyacı var
Hasan Şaş: G.Saray'ın ona ihtiyacı var
GİRİŞ 01.07.2015 11:20 GÜNCELLEME 01.07.2015 11:20

Galatasaray'ın eski antrenörlerinden Hasan Şaş, sarı-kırmızılıların transfer gündemindeki Alman futbolcu Lukas Podolski hakkında değerlendirmelerde bulundu.

NTV Spor'da yayınlanan Transfer Günlüğü adlı programda konuşan Hasan Şaş, "Podolski transferi nereden baksanız 12-13 milyon euro yapıyor toplamda... Geldiği zaman senede 34 maç oynayıp bunun 20'sini kurtaracak bir oyuncu mu? Kendini Galatasaraylı olarak hissedip iyi şeyler yapabilecek mi? Bunlar soru işareti; yoksa Podolski'nin yeteneklerinde herhangi bir şey yok. Galatasaray'ın Podolski gibi bir oyuncuya ihtiyacı var, usta bir futbolcu... Sol ayağı çok iyi, her yerden şut atabilen, oyun zekası iyi, kuvvetli. Alman Milli Takımı'nda ve 2-3 yıl önceki formunu burada yakalayabilir mi? Çünkü maliyeti yüksek ve bir risk. Hem Hamza Hoca'nın hem de Cüneyt Tanman'ın bunu iyi düşünmeleri gerekiyor." dedi.

"PODOLSKI SOL KANATTA OYNAR"

Hasan Şaş, "Siz teknik direktör olsanız nerede oynatırsınız?" sorusu üzerine şöyle konuştu:

Zaman zaman Sneijder hep solda oynadı. Ama Sneijder forvetin arkasında oynar. Burak artık tek forvet görünüyor. Podolski solda, Yasin sağda oynayacak. Galatasaray'ın bir şansı var. Herkes iskelet arar. G.Saray'da kaleden forvete iyi oyuncular var. Sağı, solu önemli. Bekler ve kanatlar alınmalı. Şampiyonlar Ligi'nde direkt gideceği için transferde ağır. Ama bu kadroyla gidileceğini de kimse zannetmesin

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL