'Beşiktaşlı futbolcu F.Bahçe'ye gitmek istiyor!'

Sinan Engin, Beşiktaşlı bir oyuncunun Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyledi.

'Beşiktaşlı futbolcu F.Bahçe'ye gitmek istiyor!'
'Beşiktaşlı futbolcu F.Bahçe'ye gitmek istiyor!'
GİRİŞ 25.05.2015 12:10 GÜNCELLEME 25.05.2015 14:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda flaş bir iddiada bulundu.

Sinan Engin, Beşiktaşlı bir futbolcunun Fenerbahçe kulübünden bir yetkiliyle görüşerek ''Beni Fenerbahçe'ye alın'' dediğini söyledi.

4 aydır para alamadığı için Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söylediği oyuncunun ismini vermeyen Sinan Engin, Beşiktaş kulübünün bu iddiayı yalanması durumunda futbolcunun ismini ve kendisine bu görüşmeyi söyleyen kişiyi açıklayacağını söyledi.

Kısa bir süre önce Tolgay Arslan için "Fenerbahçe iddiaları" çıkmış ancak Tolgay Arslan yaptığı açıklamada böyle bir durumun kesinlikle olmadığını dile getirmişti.

YORUMLAR 3
  • hiti 8 yıl önce Şikayet Et
    Gokhan tore kesin
    Cevapla
  • barbaros 8 yıl önce Şikayet Et
    sınan engin çek elini artık beşiktaş tan ertem lebeşiktaş lıyız dıyerek zekeriya yı ahmet çakar la yediniz namoglu nu getirttiniz ve azılı gs lı olan namoğlu galatasaray ı şampıyon yaptı bak bakalım kaç puan ı çalındı dayenızde beşiktaş tv laf olsun dıye beşiktaş ı savunuyon abdulkadır e bak kutahyalıya bak nasıl savunuyor takımlarını sen azız e toz kondurma emre ye laf soyletme burak a selcuk a melo ya aman çok ıyı çocuklar de sonra çık beşiktaşlıyım de anadoluda beşiktaş lılar seni hiç sevmiyor ve elini beşiktaş tan çek dıyor
    Cevapla
  • uykucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ibrahim Toraman'dan kadroyu ogrenip aziz baskanina satacak kadar iyi Besiktaslidir kendisi.
    Cevapla