Rıdvan Dilmen: Bugünkü skor...

Eski milli futbolcu ve TV yorumcusu Rıdvan Dilmen bu akşam oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Bugünkü skor...
Rıdvan Dilmen: Bugünkü skor...
GİRİŞ 24.05.2015 14:47 GÜNCELLEME 24.05.2015 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski milli futbolcu ve TV yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Bugün Çanakkale'de sosyal projelerde yer alacağız. Bu zevki bize tattırdığı için Bülent Turan'a ve bütün Çanakkalelilere teşekkür ederiz" dedi. 
 
Gazetecilerin Galatasaray Beşiktaş maçıyla ilgili sorusunu da yanıtlayan Dilmen, “Şampiyonluğu etkileyecek bir müsabaka. Ama yine de bugünkü skor yarın ki Fenerbahçe maçına da yansıyacaktır muhakkak. Sanki son haftaya doğru gidiyor. Bakalım nasıl olacak" ifadesini kullandı.
 
"BURSASPOR'UN İYİ FUTBOL OYNADIĞINI GÖZARDI ETMEMEK LAZIM"

Fenerbahçe - Bursaspor maçında, sarı lacivertli taraftarların tepkisini değerlendiren Dilmen, "Bunlar tabi olacak. İçeride beklemediğiniz bir mağlubiyet. Ama Bursaspor'un iyi futbol oynadığını gözardı etmemek lazım. Sezonun en iyi takımlarından bir tanesi. Farklı bir skor oldu. Taraftarın tepkisi normal" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • galip 8 yıl önce Şikayet Et
    FB bir futbol takımı bile değil para için toplanmış bir lejyoner gurubu.Ruh yok,amaç yok,sevgi yok,arzu yok istek yok çalışmak yok,hırs yok,takım içi birlik yok,futbol yok,yok,yok,yok bir beş yıl daha şampiyonluk da yok.yaşayıp göreceğiz.yazık taraftara.
    Cevapla