Şansal Büyüka açıkladı: Neden farklı saatlerde?

Türk futbolunun duayen isimlerinden olan Şansal Büyüka dün Maraton programında maçların neden aynı saatte oynanmadığını açıkladı.

Şansal Büyüka açıkladı: Neden farklı saatlerde?
Şansal Büyüka açıkladı: Neden farklı saatlerde?
GİRİŞ 19.05.2015 09:46 GÜNCELLEME 19.05.2015 13:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hata kala küme düşen takımlar belli olurken, geride bıraktığımız hafta içerisinde hala kümede kalma umudu olan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural'ın ilginç bir başvuru yaptığı ortaya çıktı.

Balıkesirspor'a 4-2 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa verilen röportaj esnasında yanına Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ı alan Yılmaz Vural; "Kümede kalma yolundaki rakibimiz Rizespor bizden sonra oynuyor. Bu durum adaletsizlik yaratıyor. TFF'ye maçların aynı saatte oynanması için müracaatta bulunduk. Ancak, sonuç alamadık. TFF fikstürün değiştirilmemesinin sorumlusu olarak Lig TV'yi gösterdi" ifadelerini kullandı.

Lig TV'de Maraton programının sunucusu Şansal Büyüka ise, bu iddialara programdan; "Bizim fikstür ayarlama gibi bir gücümüz yok. Öyle olsaydı, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini cuma günü oynatmazdık. Buradan en az 2.5 milyon TL reklam kaybı oldu. TFF bu konuda topu bize atıyor. Bizim için aynı saatte oynanmasının bir sakıncası yok" cevabını verdi.

YORUMLAR 1
  • murat. 8 yıl önce Şikayet Et
    bence hangi takımların düşeceğinin krararını birileri verebiliyor.
    Cevapla