Çakar'dan şok sözler: Cavcav'ın evlatları...

Süper Lig'de G.Saray ile Gençlerbirliği arasında nefesleri kesen karşılaşma sonrası eski hakem Ahmet Çakar olay olan bir tweet attı.

Çakar'dan şok sözler: Cavcav'ın evlatları...
Çakar'dan şok sözler: Cavcav'ın evlatları...
GİRİŞ 16.05.2015 23:53 GÜNCELLEME 16.05.2015 23:53
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında oynanan ve temponun hiç düşmediği, heyecanın doruklarda olduğu maçta eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar'ın tweet'i olay oldu.

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray’ın Gençlerbirliği’ni 1-0 yendiği maçta konuk takımın kalecisi Ferhat Kaplan ve son dakikada mutlak gol pozisyonunu kaçıran eski Galatasaraylı Bogdan Stancu’yu hedef aldı!

Ahmet Çakar "Cavcav ın evlatları Kaleci Ferhat ve Stancunun gurur gecesi.Bu geceyi Türk futbolu asla ama asla unutmamalıdır." şeklinde attığı tweetle sosyal medyaya damgasını vurdu.

YORUMLAR 29
  • avatar 63 8 yıl önce Şikayet Et
    Gülüyoruz ha ha ha
    Cevapla
  • ağababası 8 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa kardeş. Ne tuhaf değil mi son 4 maç 1-0. Ve rakip takımlar filelere topa dokunamıyorlar. Sen kısa şortla gezerken tuttuğun takımın şike yaptığı maçları biliriz biz
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    öteki takimlar cokmu TEMIZDI acaba.bende cok merak ettim yas falan kac acaba,70 80 gibimi,bizde cok biliriz varollari falan yani.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sizleri böyle ağlarken görmekten zevk alıyorum.....4. yıldızı takacağız sizde parlatacaksınız...
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Aleni yapılan, mahkeme tarafından kabul edilen şikeyi temizleme yoluna gidenlere ses çıkarmayın böyle saçma sapan delil olmadan yok o atmadı , bu da tutmadı öyleyse şike var gibi komik şeyler söylemeyin.
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Çekemeyenler çatlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle