Dilmen'den Emenike için olay sözler

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı tespitlerde bulundu.

Dilmen'den Emenike için olay sözler
Dilmen'den Emenike için olay sözler
GİRİŞ 10.05.2015 00:44 GÜNCELLEME 10.05.2015 01:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı tespitlerde bulundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları;

Bir tarafta İsmail Kartal, Fenerbahçe teknik direktörü. Bir tarafta Sergen Yalçın, Sivasspor teknik direktörü. İsmail Kartal, maça yanlışlıklarla başladı. İstatistikler de, performanslarda Webo'nun başlaması gerektiğini gösteriyor. Neden Emenike tercihi yaptı anlamadı.

Yanlış başlayan İsmail Kartal, maçı doğru bitirdi. Doğru başlayan Sergen Yalçın ise maçı yanlışlarla bitirdi. Orta sahasız top oynanmaz. Orta sahayı kaybeden maçı da kaybeder. Sergen Yalçın, maçı kazanmak için hamleler yapmak istedi ama maçı orta sahayala da kazanabilirsiniz. Adem'in çıkıp Utaka'nın oyuna girmesi maçı Fenerbahçe'ye çevirdi.

'EMENİKE AKRABAN MI SENİN?'

Webo, oyuna girince Sow'un performansı da değişti. Emenike, akraban mı senin? Emenike'yi de kaybettin sen şimdi. Volkanda kötü oynadı. Emenike'ye haksızlık yapmayalım. Emenike'nin bireyselliğine bir şey demiyorum ama Webo neden oynamıyor bu takımda?

YORUMLAR 4
  • adil 8 yıl önce Şikayet Et
    toplasan 5 yıl profosyonel top oynadın hep sakatlık (30 yıldır yorumculukta hiç fire vermedin nasıl bir düzenin dişlilerisiniz anlamadım
    Cevapla
  • Abdulaziz 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin teknik adamlığınida gördük be Rıdvan. ancak 6 hafta dayanabilmistin. Kartal'ı en son eleştirecek sensin.
    Cevapla
  • kamil 8 yıl önce Şikayet Et
    üç beş kuruş fazlasına satmak için sezon boyunca aziz yıldırımın talimatıyla oynatıldı.atığı gol sayısıda heralde 5veya6dır.okadar golüde stadın dışındaki köftecilerde atardı
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    yok kardeşim ne 5 i ne 6 sı herif kocamaaan 4 gol atmış fernandao bir maçta 56 dakikada 4 gol Attı.
    Cevapla