Denizli'den Trabzon'a ağır eleştiri

Lig Tv'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli 2-0'lık Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı.

Denizli'den Trabzon'a ağır eleştiri
Denizli'den Trabzon'a ağır eleştiri
GİRİŞ 03.05.2015 21:28 GÜNCELLEME 03.05.2015 23:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un şampiyonluğun kaderini belirlediği belirten Denizli, "2.5 kişiyle Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yenme şansı yok" sözlerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YORUMU

"Galatasaray ve Fenerbahçe Trabzonspor'a kaybetti. Bordo - mavililer neredeyse şampiyonluk yolundaki takımın kaderini belirleyecek. Tersi olsa şampiyon belli olacak... Trabzon - Beşiktaş maçları çok önemliydi. Beşiktaş çok mu iyiydi? Eski Beşiktaş'ın gerisindeydi ama oyunu aşağı yukarı tamamen kontrol etti."

TRABZONSPOR İÇİN 2 BUÇUK SÖZLERİ

"Maçın en iyi asistini bir Beşiktaşlı bir Trabzonluya yaptı. Opare'den Özer'e gitti. Bosingwa'yı çok beğendim. Hakan Arıkan mesela daha ne yapsın? 2.5 kişiyle Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yenme şansı yok. Bosingwa, Hakan, biraz da Medjani... Tolgay, Liverpool maçından sonra belki 1 maç vasat oynamıştı. Bugün muhteşemdi. Demba Ba, 'Nasıl kesilir' denilecek bir şey yaşatmıyor. Bilic, bu zor oyunda iyisini yaptı."

YORUMLAR 4
  • zekeriya 8 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa denizli bos konusmussun. Trabzonspor maci kazanabilirdie yeterince pozisyonu vardi. Besiktasin ilk golünde erkana yapilan faulu görmedin galiba. Tabi görmezsin istnabul medyasi göremez. Ya 16 icindeki dirsek onu da görmedin tabi önemli degildi. Besiktas ilk gölü bedava atti. TS girdigi ilk gol pozisyonunu degerlendirse böyle sacma konusamazdin. Hak eden kazansin denir BJk hak etmeden kazandi. O kadar. Hakem iki tarafada berbat düdük öttürdü.
    Cevapla
  • BORAN 8 yıl önce Şikayet Et
    REZALET ÖTESİ.. FUTBOL izleyicilerini futboldan nefret ettirebilecek düzeyde bir maçtı. Çünkü sahada yürüyen değil uyuyan bir takım vardı. KLÜBE ye transfer yapmayı başarı zanneden bir yönetim ve elindeki malzeme ile saheser yaratması beklenen aciz bir hoca.. BUNA FUTBOLUN ADALETİ değil olsa olsa KÖR DÖĞÜŞÜ KOMEDYASI denebilir
    Cevapla
  • Melih 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan...
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon Beşiktaş.
    Cevapla