Rıdvan Dilmen: Emekliliği gelmiş gibi...

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Ankara Osmanlı Stadı'nda Karabükspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: Emekliliği gelmiş gibi...
Rıdvan Dilmen: Emekliliği gelmiş gibi...
GİRİŞ 28.04.2015 09:32 GÜNCELLEME 28.04.2015 09:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş - Kardemir Karabükpor maçını değerlendiren Dilmen, "Pek sevmediğim bir cümle vardır futbolda ama bazen kullanmak zorunda kalıyorum. Artık iyi futboldan çok puanlar lazım. Dersler çıkarılması lazım. Kazanırsanız lider olacağınız bir karşılaşma. Cenk'in golünden sonra Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı bir anda yıkım olmuşlardır." dedi.

"TÖRE'Yİ İLK GELDİĞİNDE BİLE BÖYLE GÖRMEDİM"

Fiziksel anlamda bu kadar kötü bir Gökhan Töre'yi ilk geldiği zamanda bile görmedim. Gökhan Töre bugün vasattı. Takımın geri kalanı da genel olarak vasattı. Ama bu haldeyken bile 3 puanı alabilmek çok önemli."

"EMEKLİLİĞİ GELMİŞ OYUNCULAR GİBİYDİ"

Oyunun 7 dakika uzaması bence normal. Bülent Yıldırım konsantrasyonu son derece düşük. Bugün çok dağınıktı. Emekliliği gelmiş oyuncular gibiydi. Fırat Aydınus da aynı. Avrupa'da maç alamamaya başladıktan sonra konsantrasyonları iyice düştü.

"YILMAZ HOCA GİBİSİNİ GÖRMEDİM"

Dünyada 90+'larda Yılmaz Hoca kadar gol yiyen bir Hoca daha görmedim. En az bir 20 maçı vardır böyle. Büyük takım önde değilse maçlar 6-7 dakika uzamıyor. Hakemler saatine göre davranmalı, takıma göre değil. Ligde son yıllarda son 6 haftaya böyle girildiğini hatırlamıyorum.

YORUMLAR 3
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    maçın galiba hakem ve +7 dir.....
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan hocam yorumculuğunuza bir şey diyemem fakat Fenerbahçeli yorum yapmanızdan imtina ediyorum. Asıl adı TFF olan (FFF) yani Fenerbahçe Futbol Federasyonu ile hakemlerin Fenerbahçeye geçtiği kıyakları unutmuş gibisiniz....Emenekinenin hareketinden dolayı kural hatası yapılan maç tekrar edilmedi.
    Cevapla
  • BCAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin niyeti KARABÜK'Ü düşürmekti zaten; DÜŞTÜK...!!!
    Cevapla