G.Saraylı isme şok sözler: Tam Anadolu topçusu

Olcan Adın'ın performansı değerlendiren Hasan Şaş, 'Anadolu topçusu' benzetmesi yaptı.

G.Saraylı isme şok sözler: Tam Anadolu topçusu
G.Saraylı isme şok sözler: Tam Anadolu topçusu
GİRİŞ 27.04.2015 12:02 GÜNCELLEME 27.04.2015 13:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a büyük ümitler ile transfer olan ancak bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Olcan Adın, Gaziantepspor karşısında da hayal kırıklığı yarattı. Olcan Adın'ın performansı değerlendiren Hasan Şaş da milli futbolcunun büyük bir potansiyelinin olduğunu ancak büyük takımda oynama güdüsünün başka bir özellik gerektiğini ifade etti. 

"BAZI FUTBOLCULAR VARDIR BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAYAMAZ"

Olcan Adın'ın Galatasaray'da silik bir performans yaptığını ifade eden Şaş, "Bazı futbolcular vardır büyük takımlarda oynayamaz ama Anadolu takımlarında inanılmaz işler yaparlar. Olcan da böyle. Önce Gaziantepspor ardından da Trabzonspor'da yaptıkları ortada, ancak Galatasaray'da olmadı. Galatasaray'a direkt 11 oyuncusu olarak geldi ancak şu ana kadar ki performansı ortada. Trabzonsporlu Erkan Zengin de böyle bir futbolcu" dedi.

YORUMLAR 10
  • yasar aksakal 8 yıl önce Şikayet Et
    100/100 dogru soyluyor onungibi futbolcu galatasaraya yakismiyor
    Cevapla
  • Zekeriya 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasan has futbolculuguna hic bir zaman lafim olmadi ama yorumculugu birak bence. Istanbul takimlari hakem yardimalri olmasa oralarda olamaz asla. Bunu sizler benden daha iyi cok biliyorsunuz. Antröener olarak anadolu takimlarina gidince anlyiorsun uz bunlari. Bakin kac mac haksiz almis istanbul takimlari. Anadolu takimlarinin gücünü kiran da sizin hakemleriniz. Bos konusup baska takimlari kücük görmeye hakkin yok. Besiktas maci ortada daha bugün oynandi. Yazik degilmi karabükün emeklerine. Haksiz kirmizi kart.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon Merkez (inanmazsanız Kalkınma Mah.) da yaşıyorum . Trabzonspor büyük takım falan değil büyük takım dediğin kızacak arkadaşlar vardır ben de Trabzonsporluyum ama büyük takım her sene 4. lüğe 5.liğe oynamakla olmuyor . Büyük takım olacaksan gerek saha içinde gerekse saha dışında mütevazi bi tavır sergilemen lazım. Ligin ilk yarısında Galatasaray'ı yendik diye kutlama yapan taraftar topluluğu gördüm ya şaka gibi son 3-4 senedir yapılan tek kutlama . Büyük takım bu tip basit galibiyetlerle uğraşmaz . Stada silahla girmeye çalışanlar var neymiş onsuz bir yere gidemezmiş. Bu tip şeyler yüzünden büyük takım olamıyoruz maalesef...
    Cevapla
  • Hopalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın arkadaşlar. Çok doğru demiş Hasan Şaş. Trabzon'a küçük takım dediğini nerden çıkarıyorsunuz, anlamadım. Trabzonspor Anadolu'nun en güçlü takımı. Her sene banko şampiyonluğuna oynayan tek Anadolu takımı. Ancak şu da bir gerçek ki ülkemizin 4. büyük takımı. Trabzon'da bir Anadolu şehri. Bazı takımlar vardır, gücünden dolayı Anadolu takımı sayılır (üç büyüklerden başka tüm İstanbul takımları) Trabzon ise konumundan dolayı.
    Cevapla
  • Efsane61 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasil yani, anlayamadim simdi ?!!. Trabzonspor kücük Takimmi, yoksa Büyük Takimmi ?. Gaziantepspor'la kiyaslanir ise kücük oluyor!!. Erkan Zengin ile örnek verirken Büyük olmasi lagzim ozaman. Lütfen Hasan Sas Yorum yaparken biraz daha dikkat!!.Cünkü söz AGIZ'dan bir kere cikar,geri alinmasi zor olur,her ne kadar özü dilemek erdemlik olsada. Her TAKIM kendi Taraftarina göre BÜYÜK'tür. Bize (Trabzon'lu ve Trabzonsporlu'lara) göre En büyügü TRABZONSPOR dur. Bu bir SEVDA'dir.HA, suan Ligde basarisiz olsa bile.Farkli RENK'te HAK ederek Sampiyon olan Takimi da ALKISLAMASINI biliriz. Tüm Yorum yazan Arkadaslara Sevgiler, Saygilar, SELAMLAR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle