'Beşiktaş tarihinin en iyi transferi olur!'

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın gündeminde olan Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'i değerlendirdi

'Beşiktaş tarihinin en iyi transferi olur!'
'Beşiktaş tarihinin en iyi transferi olur!'
GİRİŞ 02.04.2015 09:39 GÜNCELLEME 02.04.2015 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın gündeminde olan Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'i kaleme aldı.

Siyah-beyazlı takımın Cech'i transfer etmesi halinde büyük bir iş başaracağını söyleyen Demirkol, "Muhteşem bir başarı olur" dedi.

İşte Demirkol'un yazısı;

"Petr Cech’in Beşiktaş’a gelişi, tarihinin en önemli transferi olabilir. Futbolculuğunun büyüklüğü bir yana, şartlardan dolayı. Beşiktaş’a imza atmış bir çok dünya yıldızı oldu. Fakat bu kadar piyasası yüksek bir kaleci eğer Vodafone Arena’ya gelirse bu, transferi daha büyütür. Şu açık: Eğer Courtois, Chelsea’nin tapulu malı olmasa ve geçen seneki akıl dışı performansı göstermese Cech hâlâ Chelsea’nin tartışılmaz kalecisiydi. Onu o yerden edebilecek dünyada iki kaleci var. Courtois ve Neuer."

"MUHTEŞEM BİR BAŞARI OLUR"

"Dolayısıyla Cech, ayrılma olasılığını ortaya koyduğundan bu yana adının anılmadığı kulüp kalmadı. Üstüne İngiltere’de yeni yayın ihalesiyle paranın bollaşması da gelince onu Ada’dan ayırmak maddi manevi çok zor olabilir. 32 yaşındaki bu dev ismi Türkiye’ye getirmek muhteşem bir başarı olur."

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    daha genç isimler bulunmalı.dünyanın parasını ver sonra jübile yaptır,yani elde kalır,satılmaz.
    Cevapla
  • Ademoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu adam futbol üzerine yorum yapan birisi. Chelsea takımının kalıntılarıyla idare edelim diyor. Yuh olsun senin futbol anlayışına. Türk futbolunu böyle adamlar batırıyor.
    Cevapla