Ali Ece'den Terim'e Egemen Korkmaz isyanı!

Egemen Korkmaz'ın milli takıma alınmamasını eleştiren Ali Ece, Terim'in bu kararının sebebini açıklaması gerektiğini söyledi.

GİRİŞ 26.03.2015 15:12 GÜNCELLEME 26.03.2015 16:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Ali Ece, Fenerbahçeli Egemen Korkmaz'ın aday kadroya çağrılmamasını eleştirerek, Fatih Terim'in stoper bölgesindeki sıkıntılara rağmen aldığı bu kararın çok yanlış olduğunu söyledi.

Bast Dost ve Huntelaar gibi önemli hücumcuların karşısında milli takımın Egemen Korkmaz'a çok ihtiyacı olacağını savunan Ali Ece, tecrübeli futbolcunun Süper Lig'in en iyi yerli stoperi olduğunu herkesin kabul etmesi gerektiğini söyledi. Egemen Korkmaz'ın Bursaspor tarihinin en önemli 5 stoperinden biri olduğunu belirten Ali Ece, "Ne Trabzonspor, ne de Beşiktaş Egemen'in boşluğunu dolduramadı" dedi.

"Gökhan Töre olayı gibi olmasın!"

Fatih Terim'in Gökhan Töre olayında olduğu gibi bu durumu ört bas etmemesi gerektiğini söyleyen Ali Ece, "Egemen Korkmaz'ın neden milli takıma alınmadığını herkes merak ediyor, Fatih Terim bunu sebebini açıklamalı" dedi.

YORUMLAR 8
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    senior amatör terim gitmedikce bu takim adam olmaz. cürüttün takim fatih terim. virus gibi takimdaki oyuncularida batirdin. elinde okadar yetenekli oyuncular var ama ortada takim ruhu takim gücü takim güvenci denilen birsey yok. bunlari yapamadiktan sonra kendiliginden istifa etmen gerekirdi. insallah en kisa zamanda hayirli birisi takimin basina gecer.
    Cevapla
  • Hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Neden Gökdeniz yıllardır yok diye soran oldumu acaba hiç. O zamandan beri bunu sormayanlar , bu günde bu soruyu soramazlar.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir zaman büyük bir ülke ve başarı sahibi olamıyacağız
    Cevapla
  • assaa 9 yıl önce Şikayet Et
    fatih hoca süreci iyi yönetemedi olayda adı geçenlerle görüşüp gönüllerini almalıydı sonra da üçünün de arada olduğu bir görüntü vermeliydi...
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    f.terimin başında olduğu milli takımı bıraktım.emre ve volkanın oynadığı milli takımı bıraktım. herşey maç kazanmak değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle