Dilmen: Emenike bundan sonra...

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ilk yarısını değerlendirdi

Dilmen: Emenike bundan sonra...
Dilmen: Emenike bundan sonra...
GİRİŞ 22.03.2015 21:50 GÜNCELLEME 22.03.2015 21:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Beşiktaş maçının devre arasında Emmanuel Emenike ile oldukça çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Rıdvan Dilmen, Mücadelenin ilk yarısında kaçırdığı net bir gol pozisyonunun ardından taraftarın yoğun tepkisiyle karşılaşan ve ardından formasını çıkartarak oyunu terk etmek isteyen ama İsmail Kartal tarafından yeniden oyun alanına gönderilen Emenike için, "Emenike'nin bundan sonra Fenerbahçe'de devam etmesi zor" ifadelerini kullandı.

Dilmen, ayrıca maçın hakemi Fırat Aydınus'un Emmanuel Emenike ile Emre Belözoğlu'na sarı kart göstermeyerek hata yaptığını da ifade etti.

YORUMLAR 5
  • cem 9 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray maçında burak gol atdıktan sonra formasını çıkardığ için sarı kart gördü. eğer kural buysa emenikkeninde ilkönce 1``ci sarıyı hakemden izinsiz sahadan çıkdığı için 2```sarıdan kırmızı kart gömeliydi.bu yüzden hakem kural hatası yapmışdır.
    Cevapla
  • Demir 9 yıl önce Şikayet Et
    hey maşallah sizin gibi yorumcuyu kurbun!.....
    Cevapla
  • fenrr 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabi veremez çünki veren yerleri agriyor busenede sampiyon kimm tabiki fener
    Cevapla
  • abdi bir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Aydınus, hakemlik gömleğini sen de Emenike gibi çıkar. belki federasyon sana da tekrar gömleği giydirir. iki sarı görmesi gereken oyuncuya böyle davranan biri hakemlik yapmamalı. görmesen mazeret olabilir. insanız hata yaptı deriz. Şimdi ne diyeceğiz, sana gözlük te yetmez.
    Cevapla
  • Ridvan gec o isleri 9 yıl önce Şikayet Et
    Emenike formasini cikardi bir sari ordan, sahayi hakemden izinsiz teketti ikinci sari da ordan, cikarken taraftara kufur etmisse ikinci sari olmaz direk kirmizi, Emre resmen kufur etti kirmizi gormeliydi. Ama Fenere hakemler kirmizi hele de 2 futbolcusuna hayatta VEREMEZ...
    Cevapla