Rıdvan Dilmen'e göre en iyi yerli oyuncu...

Beşiktaş - Balıkesirspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen en iyi yerli futbolcular arasında Gökhan Töre'yi gösterdi.

Rıdvan Dilmen'e göre en iyi yerli oyuncu...
Rıdvan Dilmen'e göre en iyi yerli oyuncu...
GİRİŞ 02.03.2015 10:38 GÜNCELLEME 02.03.2015 10:43

NTVspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Balıkesirspor maçını değerlendirdi. En iyi yerli oyuncular arasında Gökhan Töre'yi gösteren Dilmen, "En iyi yerlilerden birisi Gökhan Töre. Türkiye'de ilk 3'e koyacağım derecede yetenekli bir oyuncu. Allah göstermesin sakatlanabilir. Rakiplerine çok yakın temasta oynuyor. Hem kuvvetine hem ayağına çok güveniyor. Eksiklerini gidermesi lazım. Topsuz kaleye koşularda yok. Topu hep ayağına istiyor. Hep çizgiye iniyor. Sıfıra girmeyi yavaş yavaş öğrendi. Oyun disiplinine de sadık bir oyuncu. Kendi geleceği için stoper ve bek arasına koşu yapması lazım."

"PAT PAT PAT GİTTİ"

Beşiktaş, Sivas'ta çok rahat bir maç oynamayacak. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile deplasmanda oynayacak. Bu deplasmanlara rahat gidebilmeleri için Balıkesirspor maçları gibi maçları kazanması gerekiyor. Mesela; Galatasaray, çok favori olduğu maçları pat, pat, pat, pat gitti. Fenerbahçe ile Beşiktaş puan kaybetti.

"LİVERPOOL BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK DARBE VURDU"

Çok açık söyleyeyim eğer arada Liverpool maçı olmasaydı Beşiktaş, hem Eskişehirspor maçında rotasyon yapmazdı ve bu iki maçta da çok zor puan kaybederdi. Beşiktaş, özellikle Beşiktaşlıları ve tabiki hepimizi mutlu etti ama Liverpool, Beşiktaş'a elenirken Beşiktaş'a lig yarışında büyük darbe vurdu. dedi.