Çakar: Hakem F.Bahçe'ye operasyon yaptı

Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçının hakemi Özgür Yankaya hakkında olay olacak bir yorum yaptı.

Çakar: Hakem F.Bahçe'ye operasyon yaptı
Çakar: Hakem F.Bahçe'ye operasyon yaptı
GİRİŞ 24.02.2015 00:34 GÜNCELLEME 24.02.2015 00:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçının hakemi Özgür Yankaya, her iki takımdan da tepki görürken, yorumcu Ahmet Çakar, Yankaya'nın performansıyla ilgili olay yaratacak bir yorum yaptı.

Çakar, karşılaşmanın hemen ardından attığı tweette, Özgür Yankaya'nın ligin ilk yarısındaki Gaziantepspor maçında Burak Yılmaz'ın 1-0'lık galibiyeti getiren 89. dakika golü sırasında yaptığı hareketi hatırlatıp şöyle yazdı:

"Gaziantepspor-Galatasaray maçında Galatasaray ile birlikte gol atan Özgür Yankaya, bu gece Fenerbahçe'nin bariz gollük avantajını kesip, kırmızıyı vermeyip operasyon yapmıştır."

YORUMLAR 7
  • asi 9 yıl önce Şikayet Et
    Alıştınız beleş penaltıyla maç kazanmaya verilmeyince hakeme yükleniyor sunuz.
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başından beri bu hakemler Trabzonspor'a operasyon yapıyor. Fener ise her maç kıyak. Bir maç normal davranıp yenilince ise hemen ağlama, zırlama başlıyor.
    Cevapla
  • yok canım 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama ve zırlamada kimse sizin elinize su dökemez karadeniz yeli ağlaklar
    Cevapla
  • doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu çok açık ve net,fakat biz hatayı yinede kendimizde arayalım, bir metreden bomboş kaleye gol atamadık gökhan sow emenike emre yarısını atsa 5 olmuştu
    Cevapla
  • ahmete 9 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadas 9 tane net cok net gol pozisyonu var .sen golu atamamissin .hakemlerin hangi macta hatalari yokpeki 100 de100. golu atamayan milyonyurolari alanlarin sucu yokmu. diego girdide ne yapti .en kolay suclu hakemler. transferleri yapanlarin veballeri yok mu. ahmet cakar gazliyo milleti yerseniz.
    Cevapla
  • Hataya mı kızıyoruz??? 9 yıl önce Şikayet Et
    Orada hakemin yaptığını sadece hata diyen adlandırmak ancak safça olur... Sadece oyunu devam ettirmeyip kırmızı kart vermeyerek operasyon yaptı...
    Cevapla
  • ahmet50 9 yıl önce Şikayet Et
    resmen bu hakem bilinçli yollanmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle