Beşiktaş'tan Rasim Ozan patlaması

Beşiktaş, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Slaven Bilic sözlerine patladı.

Beşiktaş'tan Rasim Ozan patlaması
Beşiktaş'tan Rasim Ozan patlaması
GİRİŞ 23.02.2015 18:39 GÜNCELLEME 23.02.2015 18:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş JK, resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Gutbol Programı'nda yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözlerini kınadığını ve Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun gerekli incelemeleri yapacağını açıkladı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programında, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile ilgili haraket içerikli sözlerini kınıyoruz.

Hem Spor Toto Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yoğun bir maç trafiği yaşayan Futbol Takımımız'ın Eskişehirspor'a mağlubiyetiyle ilgili değerlendirmeler ve eleştiriler elbette ki yapılacaktır.

Ancak Teknik Direktörümüz Slaven Bilic hakkında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri, eleştiri sınırlarını aşmıştır ve hakaret içermektedir.

Kütahyalı'yı bu sözleri nedeniyle, programın sunucusu Ertem Şener'i de bu hakarete sessiz kalarak müdahale etmemesi sebebiyle kınıyoruz.

Halkımızın ahlâk ve örflerini hiçe sayan, canlı bir yayın sırasında gerçekleşen bu hakaretle ilgili, Radyo Televizyon Üst Kurulu, gerekli inceleme ve değerlendirmeyi yapacaktır.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in, galibiyetlerimizin ve başarılı futbolumuzun mimarı olduğunun unutulmamasını diliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

YORUMLAR 4
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte bunlar ( RÖK ) GÜYA FUTBOL yorumcusu...Neden anladığı belli değil.Sadece BEŞİKTAŞ ve FB'ye karşı muhalif.Birde GEVEZE,sağa sola sataşma olunca program reyting alıyor.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok itici ve konuşmaları çok rahatsız edici bir yorumcu... Kibarlığın yakınından geçmiyor. Nasıl bu adamı çıkartıyorlar aklım gerçekten almıyor. Görünce kapatıyorum...
    Cevapla
  • çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı ciddiye mi alıyorsunuz arkadaş. Futbol bilgisi ne ki?
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    acyip bir insan kesinlikle tv ye cikarilmamali
    Cevapla