Hamzaoğlu'na sert sözler! "Birileri idare ediyor"

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na eleştirilerde bulundu.

Hamzaoğlu'na sert sözler! "Birileri idare ediyor"
Hamzaoğlu'na sert sözler! "Birileri idare ediyor"
GİRİŞ 18.02.2015 11:43 GÜNCELLEME 18.02.2015 11:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Balıkesirspor'u Türk Telekom Arena'da 3-1 yendiği karşılaşmayla ilgili olarak görüşlerini dile getirdi.

Uluç, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı oyuncu tercihlerini sert bir şekilde eleştirdi.

İşte Hıncal Uluç'un o sözleri...

"Ben hala ve hala inancımda ısrar ediyorum; Hamza'yı birileri idare ediyor. Burada Hakan Balta ve Hamit dururken Emre'yi oyuna Hamza sokmaz. Galatasaray stoper sıkıntısı çekerken bu kadar dökülen Chedjou, bu kadar ağır Koray yine ne muhteşem hatalar yaptılar! İki stoperin bu kadar döküldüğü Galatasaray'da Gökhan Zan'ı hala düşünmeyen adam Hamza Hamzaoğlu olamaz. Oyuna girip takımı çökertenEmre'nin oynadığı Galatasaray'da Engin'i düşünmeyen Hamza Hamzaoğlu olamaz.Birileri Hamza'ya 'Gökhan'ı ve Engin'i oynatmayacaksın' diye emir veriyor. Ara transfer de bitti, satamadın adamları ve paralarını da ödüyorsun, ihtiyacın da var. O zaman niye kullanmıyorsun? Bu Hamza değil. Güdümlü yönetimde böyle olur. Yani puan cetveline falan bakma bu Galatasaray şampiyonluğa mampiyonluğa gidemez!

Olcan'ı sol bekte mecburen oynattı. Çünkü forvette Bruma'ya ihtiyaç var. Yabancılardan Muslera, Sneijder, Melo kesin oynuyor. Telles ile Chedjou'dan birini kesmek zorundaki Bruma'yı koysun takıma. Bana sorsan hiç düşünmeden Chedjou'yu keserim, yine Galatasaray'ın yediği golde ve verdiği pozisyonlarda Chedjou'nu hataları var. Chedjou stoper falan değil. Dünkü Chedjou ile Koray Günter'i üst üste koyarım, altına bir de 10 kilo koyarım yine Gökhan Zan'a yetişemezler totalde. Buna rağmen bunlar oynuyorlar.

Ağır ve yerinden kıpırdayamayan Koray ile stoperliğin 's'sinden haberi olmayan Chedjou oynuyor. Hamza da Chedjou'yu kesemiyor çünkü onu keserse Gökhan'aihtiyaç iyice ortaya çıkacak. Gökhan'dan nefret eden her kimse onun emriyle Chedjou takımda oynuyor. Görünüşe göre Gökhan'dan nefret eden Abdurrahim Albayrak! Öyle demeçler de veriyor ya zaten.

Chedjou'yu kesemediğinden, Bruma'yı sokmak için elinde kalan tek yabancı Telles'ti. Telles'i çıkardı. Telles'i çıkarınca sol beke birini koyması lazım. Mecburen Olcan'ı koydu sol beke. Bilerek, düşünerek, hesaplayarak değil, mecburen koydu. Ama farkında olmadan çok iyi bir iş yaptı. Olcan, Telles'ten bekleneni daha iyi yaptı hücum gücü olarak Bek olarak Telles tartışılmaz, Olcan'dan iyi. Ama Telles hücumda bekleneni veremiyordu, bekleneni verecek çapta bir adam olmasına rağmen. O Telles'i aldı ve takımı Chedjou'ya mahkum etti."

YORUMLAR 1
  • Futboldan anlamayan adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hıncal Uluç futbolun f'sinden anlamıyor...
    Cevapla