Türk basketbolunda dev ortaklık!

Türkiye Basketbol Federasyonu, Digiturk ve NTV Spor ile 3 yıllık yeni yayın sözleşmesi imzaladı.

Türk basketbolunda dev ortaklık!
Türk basketbolunda dev ortaklık!
GİRİŞ 24.12.2014 17:54 GÜNCELLEME 24.12.2014 17:54

İmza töreninde konuşan Digiturk CEO'su Ertan Özerdem "Digiturk basketbolu seviyor. Basketbol Ligi'ni 7 yıldır yayınlıyoruz. Bu imzaladığımız sözleşme ile toplam 10 yıla çıkmış olacağız." derken, Digiturk'un hedeflerini şu sözlerle anlattı:
 
"Spor yayıncılığında bir çok ilke imza attı. Haftada ortalama mininumum 15 bazen 30 maçı canlı yayınlıyoruz. Dünyanın en önde gelen platformları arasındayız. Biz spor sosyal sorumluluk olarak yaklaşıyoruz. Sporu sevdirmeye çalışıyoruz. Yeni ortağımız Doğuş grubuna teşekkür ediyıoruz. Onlarla birlikte Türkiye Basketbol Ligi'nin yayın haklarıını paylaşmak bimiz için onurdur. Birlikte bu hizmeti çok iyi sunacağımızı düşünüyorum."
 
Doğuş Yayın Grubu yönetim Kurulu Başkanı Doğuş Yerdelen de, Türk basketbolunun her alan çok büyük gelişmeler kaydettiğini, bu ortaklıkla da daha da ileriye gideceğini ifade etti.
 
Törende söz alan Türkiye Basketbol Federasyonu Turgay Demirel de "Şu anki basketbolun kalitesiyle ve geldiği noktayla gurur duyuyoruz. Türk basketoluna büyük hizmetler veren Digitürk ve Doğuş grubununa teşekkür ediyoruz. Bu ortaklıktan Federasyon olarak çok memnun olduk. Önümüzdeki sürecinde ligin en iyi şekilde yükselmesi bakımından yayıncı kuruluşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Türk basketbolu için bu beraberlik çok hayırlı olur.