Fatih Terim'e şok sözler: Bizanslı...

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından Fatih Terim ismi de yeniden gündeme geldi.

Fatih Terim'e şok sözler: Bizanslı...
Fatih Terim'e şok sözler: Bizanslı...
GİRİŞ 02.12.2014 11:19 GÜNCELLEME 02.12.2014 12:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başına geçmesinde direkt olarak etkili olduğu iddia edilen Terim için Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı oldukça sert ifadeler kullandı.

Terim için, "Türk futbolunda aşiret sistemi yarattı" diyerek "Bizanslı" ifadesini kullanan Rasim Ozan Kütahyalı'ya destek çıkan Ahmet Çakar; "Az bile söylüyor. Fatih Terim, Volkan Demirel'in sahaya terk etmesi için ağzını açıp tek kelime etmedi. Çünkü işin içerisinde siyaset var, siyaset de bildiğimiz siyaset değil. Sayın Fatih Terim, Volkan Demirel'in küfürlerden etkilenip sahaya çıkmaması doğru mu, soruyorum? Rasim, Fatih hoca için söylüyor ya; az bile söylüyor az, daha ağırını söylememiz gerekir. Bizans kötü bir şey değil." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Hamza Terim 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık Terim in gaza getirme yöntemleriyle futbol ilerlemiyor. Biraz daha bilgili taktik teknik anlamda kapasiteli ve yenilikçi hocalara yer açılmalı. Bende Fatih Terim in Hikmet Karamanın önünü kestiğini düşünüyorum. Ne yazık ki Galatasarayda Ali Dürüst denen bi adam var. Ne futboldan anlıyor ne yöneticilikten. Galatasaraya iyi insanlar değil iyi yöneticiler lazım
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    ne alıp veremediğiniz var insanlarla; bilmediğiniz konularda ahkam kesip duruyorsunuz...
    Cevapla
  • EFENDİ 9 yıl önce Şikayet Et
    mustafa denizli gs ye gelmemesi için uraşıyor vede milli takıma
    Cevapla
  • ZAFER 9 yıl önce Şikayet Et
    FATİH TERİM 'e bu atılan iftiradır haksızlıktır
    Cevapla