Hıncal Uluç'a göre Türkiye liginin en iyisi o

Spor yazarı Hıncal Uluç, Türkiye'de görev yapan en iyi teknik adamın Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic olduğunu söyledi.

Hıncal Uluç'a göre Türkiye liginin en iyisi o
Hıncal Uluç'a göre Türkiye liginin en iyisi o
GİRİŞ 28.11.2014 14:51 GÜNCELLEME 28.11.2014 15:04

Bilic'in Beşiktaş'ta büyük işlerin altına imza attığını ifade eden Uluç, "Başakşehir'den sonra, Kasımpaşa'yı mağlup eden Beşiktaş isim farkıyla zirveye oturdu. Beşiktaş ve Bilic ile ilgili neler söyleyeceksiniz? Şu ana kadar, Türkiye'nin en iyi hocasının Bilic olduğu ortaya çıkıyor. Hatırlıyorum da Beşiktaş yönetimi, Prosinecki'yi almak istemişti Kayseri'den... Kayseri, Prosinecki'yi vermeyince onun Hırvatistan'daki yardımcısı Bilic'e gittiler. Bugün Prosinecki nerede, bilen var mı! Bilic, Beşiktaş'ı liderliğe taşıyor. " dedi.

"TÜRKİYE'DEKİ EN İYİ HOCA DERDİM"

Beşiktaş'ın eksik kadroya rağmen çok iyi mücadele ettiğini vurgulayan Uluç, "Bilic ilk geldiği dönemlerde, Beşiktaş camiası uzun süre reddetti. Biz A Spor'daki programda Erol Kaynar ile -ki iyi Beşiktaşlıdır- gırtlak gırtlağa gelirdik neredeyse... Erol Kaynar, fena halde eleştirirdi Bilic'i... Ben de "Türkiye'deki en iyi hoca" derdim. İşte netice meydanda... Beşiktaş'ın bu hafta oynamayan elemanlarına bakın. İlk 11'deki oyuncuların neredeyse yarısı yok. Sakat, cezalı ya da kenara alınmış. Üstelik Kasımpaşa gibi bir rakibi yeniyor. Hadi 'Ben Kasımpaşa'yı yenerim' diyen bir takım çıksın, bakalım!." ifadelerini kullandı.