Aziz Yıldırım'a "Asıl sen kimsin ulan!"

Kazakistan ile oynanan milli maç sonrası yaşanan olayları değerlendiren Ahmet Çakar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldı.

Aziz Yıldırım'a "Asıl sen kimsin ulan!"
Aziz Yıldırım'a "Asıl sen kimsin ulan!"
GİRİŞ 17.11.2014 10:49 GÜNCELLEME 17.11.2014 10:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli futbolcuların özel korumaları olduğu iddia edilen kişilerin, gazetecilere saldırmasının planlı bir eylem olabileceğini iddia eden Rasim Ozan Kütahyalı, konunun araştırılmasını isterken; Ahmet Çakar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldı.

Aziz Yıldırım'ın geçen hafta içerisinde yaptığı basın toplantısında gazetecileri kast ederek "Kimsiniz ulan siz" sözlerinin fitili ateşlediğini ve olayları buraya kadar getirdiğini iddia eden Çakar, Yıldırım'ı hedef alarak; "Sen kimsin ulan" sözünü 5 kez tekrarladı. Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olmasından dolayı saygı duyduğunu ifade eden Çakar, Yıldırım'ın konuyla ilgili kesinlikle bir açıklama yapması gerektiğini ifade etti. 

YORUMLAR 6
  • H.B.V.. 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede böyle Basın-medya olduğu sürece taraftarlar daha çok küfreder ,futbolcularda daha çok küfür yer?.
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kanal ı kapattır başkan, bu kendine gazeteci denilen acizleri işsiz bırak.
    Cevapla
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    beyaz tv stüdyosunda kaza olmuş rasim ozan la ahmet çakarın salyalarına basan iki kişi düşmüş bunu haber yapan yok
    Cevapla
  • klas 9 yıl önce Şikayet Et
    Volkanın dediği gibi esas ilaçlanması greken bu seviyesiz ortalığı sürekli provoke eden edepsiz gazeteciler. Allah o tvde anıra anıra spor gazeteciliği yaptığını sananları bildiği gibi yapsn. Allah bu edepsiz seviyesi gazetecilerden korusun. Toplumda bu seviyesi provoke eden bir gazeteci sorunu vardır. derhal çözülmelidir
    Cevapla
  • DE GET 9 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolunun içine ettiniz,başbakana ve cumhurbaşkanına acil cagrıdır,bu fenerbahce klubu futboldan en az 3 yıl men edilmelidir,aksi halde bu gerilimler hayra alamet değil,,şimdiden soylim size ,
    Cevapla
  • Ali Munzur 9 yıl önce Şikayet Et
    Hem edepten bahsediyorsun hem Volkan'ın hakaret olarak sarfettiği sözleri kullanıyorsun. Ahlaki değerlerimizin ölçüsü ne ola ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle