Uluç isyan etti! "İzlediğim son Maraton"

Usta gazeteci Hıncal Uluç Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendirmelerde bulundu.

Uluç isyan etti! "İzlediğim son Maraton"
Uluç isyan etti! "İzlediğim son Maraton"
GİRİŞ 04.11.2014 10:05 GÜNCELLEME 04.11.2014 10:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yayın kuruluş Lig TV'de yayınlanan Maraton programını eleştiren Uluç, "Maçın en önemli pozisyonu gece yarısı yayınlandı. Ben böyle bir şey görmedim bu izlediğim son Maraton programıdır." dedi.

İşte Hıncal Uluç'un o açıklamaları;

Hakem yorumcuları, Mehmet Topal'ın, Demba Ba'ya yaptığı hareketin penaltı olduğu konusunda da hem fikirdi. 

BEŞİKTAŞ BİLE PENALTININ FARKINDA DEĞİL

Verilmeyen bir değil, iki penaltı var. Bir tanesinin Beşiktaş bile farkında değil... Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Tümer Metin; o sahneyi benim sözlerim üzerine bir kez daha seyretsinler. Demba Ba yere doğru kafayı vuruyor ve Volkan uçarak, yerden topu kurtarıyor. Demba Ba'nın vuruşunu ve Volkan'ın kurtarışını tartıştılar. Demba Ba'nın önünde Caner var, Caner'in önünde Veli var. Caner iki eliyle iterek Veli'yi uçuruyor. Veli yere kapaklanıyor. Penaltının avantajı olmaz. Kimse, 'Demba Ba kafayı vuruyor' diye Caner'in Veli'ye yaptığı penaltının farkında değil. Orada yan hakem var, altıncı hakem var, orada orta hakem var; herkes görüyor! 

İZLEDİĞİM SON MARATON PROGRAMIDIR

O pozisyonu dört kere tekrar ettiler. Mustafa hocam görmüyor mu? Sen bir yayıncı kuruluşsun, siz de Türkiye'nin en saygın isimlerisiniz. 

Maçın en önemli pozisyonu gece yarısı yayınlandı. Ben böyle bir şey görmedim ve bu izlediğim son Maraton programıdır. Artık onların iyi niyetlerine inanmıyorum. Erman Toroğlu'nun niye kovulduğu bir kere daha, çok net ortaya çıktı. 

YORUMLAR 4
  • ÖMER 9 yıl önce Şikayet Et
    doğruları çıkıp tek söyleyebilen kişidir sayın uluç külüplere olsun federasyona olsun çatır çatır konuşuyor işine gelmeyenlerde bu adam kafayı yemiş diyor.adam zaten göreceğini görmüş yaşamış heralde ondan olsa gerek açık açık konuşuyor.
    Cevapla
  • raşit 9 yıl önce Şikayet Et
    ama türkiye de yazıları okunacak tek karakterli adamdır.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan tıssss
    Cevapla
  • Garip... 9 yıl önce Şikayet Et
    İki kardeş düşünün, birinin adı Hıncal diğerinin Öcal. Nasıl bir ruh halidir ki iki evladına bu kadar kin ve nefret dolu isimler verir. Öyle bir aile ortamında yetişen adamın psikolojisini de varın hayal edin. Ve bu adam bizim memlekette her şeye maydanoz birisi olsun çıksın. Kendilerinden zerre kadar haz etmediğim bir tiptir Hıncal bey.
    Cevapla