G.Saraylıları kızdıran 6-0 sorusu!

Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 6. soru Galatasaraylıları kızdırdı.

GİRİŞ 28.10.2014 15:39 GÜNCELLEME 28.10.2014 15:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yarışmada sorulan soruda "Süreyya Ayhan'ın altın madalya kazanışıyla gururlanıyor, 6-0'lık Fenerbahçe Galatasaray derbisini konuşuyorsanız hangi yıldasınız?" sorusuna yarışmacı önce şaşırdı sonra ise yanlış cevap vererek yarışmaya veda etti.

İşte o anlar;

YORUMLAR 8
  • bir taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    vel hasıl, haberciler önce ülkede fanatizmi bu tür haberler ile kızıştırıyor; sonra da kızaşan fanatizmden doğan olayları haber yaparak tekrar sunuyorlar. ne yapsınlar bunlar da buradan ekmek yiyor.
    Cevapla
  • conan 9 yıl önce Şikayet Et
    medya zevzeklerı azız sızın nemalarını az kessın bakaayım basın nın takımı olmaktan başka çaresı olmayan zavallı takım bakalım lıgı kaçıncı bıtırırsın şıke bahçe
    Cevapla
  • hassan 9 yıl önce Şikayet Et
    sorulacak sorular çok tabii ki..mesela yarışmacıya G.Sarayın, şükrü saraçoğlu stadında kupa kaldırıp fenerlilerin ortalığı yakıp yıktığı sezon hangi yıldı mesela ?
    Cevapla
  • fenerkolik 9 yıl önce Şikayet Et
    evet katılıyorum size bunları çoğaltabiliriz.mesela fenerin şampiyon olarak gelip alisamiyende gs yi 2-1 yendiği sulu derbi maçının yılı gibi
    Cevapla
  • HABER YAPMA ZİHNİYETİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Yarışmayı izliyordum ve yarışmacı hiç de şaşırmadı. Haberi böyle yapan da kabahat. Bence bunda bir anormallik yok ama bunu bu şekilde haber yapan da sıkıntı var. Ayrıca ne var yani bunda!? Arkadaşlar biraz objektif bakın Allah aşkına! Ayıptır. 6-0 lık bir skor doğal olarak konuşulur tabii ki. Bir tek bu değil, her farklı galibiyet konuşulabilir. Burada kimse kimseyi kızdırmıyor. Doğal bir soru. Mesela, galatasaray uefa kupasını ne zaman aldı gibi bir soru gelse onu da garipseyecek misiniz? Tamamen bunu haber yapan zihniyetin sorunudur!
    Cevapla
  • Salih Abi 9 yıl önce Şikayet Et
    velhasil kelam:BIRBIRIMIZLE dalga gecmeyi seven bir MILLETIZ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle