Ersin Düzen'den G.Saraylıları kızdıran tweet

TRT spikeri Ersin Düzen, Partizan galibiyetinin ardından Beşiktaş'ı tebrik eden bir tweet attı fakat Galatasaraylı taraftarları kızdırdı.

Ersin Düzen'den G.Saraylıları kızdıran tweet
Ersin Düzen'den G.Saraylıları kızdıran tweet
GİRİŞ 24.10.2014 14:57 GÜNCELLEME 24.10.2014 14:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Avrupa’daki diğer temsilcilerimiz Beşiktaş ve Trabzonspor’un dün geceki galibiyetlerinin ardından twitter hesabından “Gururlan Türkiyem! Düşen başımızı yere kaldırdığınız için tebrikler #Beşiktaş, tebrikler #Trabzonspor… Nice zaferlere…” paylaşımını yapan Ersin Düzen, Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

İşte o tepkilerden bazıları:

- Bu ülkeye gerçek başarıyı yaşatan, imkansızı ”olağan” kılan tek takım Galatasaray’dır.

- Ersin Düzen Avrupa kapılarını ülkeye açan Galatasaray’dan özür dilemek zorunda.

- Ersin Düzen bu ülkenin sadece spordaki değil genel geçer davranışındaki örnek bir tipi.

- Kurduğunuz düzen bize işlemez Ersin Düzen.. Galatasaray Başı Dik Yürür

- Ersin Düzen’de Tavuk Döner yemeye mi başlamış.

YORUMLAR 10
  • ozkayalar 9 yıl önce Şikayet Et
    yalanmı yazmış.sayın galatasaraylılar 4-0 ı içinize sindirebildinizmi? o zaman niye kızıyorsunuz ersin düzen e?
    Cevapla
  • işte böyle birbirine düşürülür insanlar 9 yıl önce Şikayet Et
    biz aslında bjk ve ts nin galibiyetlerine samimi olarak sevinirken böyle bir söz le biz de deriz ki yahu partizan la lokeren le borissa dortmund bir mi ne saçmalıyorsun, işte böyle birbirine düşürülür insanlar, lokereni gördüm bizim anadoluda en küçük ilçe kadar bir yer, partizan da keza şarkıdaki partizane den başka duymuşluğumuz yok
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    GS sempazinayım, elhak doğru söylemiş, neye itiraz ediliyor anlamadım, 4 gol yemekten hoşlanmaya başlayanlar mı var?Onlar Stockholm sendromu tedavisi alsın!
    Cevapla
  • TACETTİN ÇAKIR. 9 yıl önce Şikayet Et
    ersin düzen italyanlarda zaten sokağa çıkamıyordu malum roma münih maçı.7 8 felan yesek vay halimize.türk futbolu harika ya 4 yiyince başımız düşüyor.ulan letonyayı yenemiyoruz ne konuşuyosunuz be.
    Cevapla
  • adem cetin 9 yıl önce Şikayet Et
    baran sen hangi takımı tutuyosun merak ettim sen shakdarı geç önce tuttugun takım hangisi ona bak işine geldigi gibi yorum yapma senin tuttugun takım avrupada hangi kupayı kazanmış sen ya futboldan anlamıyosun yada bu adamın yazdıgı hoşuna gitmiş eger öyle ise geçmişe bir bak öyle yorum yap 10 sene olmuş yada 20 sene olmuş galatasaray uefa ve süper kupayı alalı hala o başarının üstüne cıkan takım varsa senin yaptıgın yorum o zaman deger kazanır kimse trbazonun beşiktaşın 5 gol yemesinden mutlu olmaz tabiki kazansınlar başarılı olsunlar ama başımız yere düştü egildik büküldük bunlar basit yorumlar ve gereksiz kelimeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle