Demirkol: Ali Dürüst mayıs ayında...

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'da yapılacak seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Demirkol: Ali Dürüst mayıs ayında...
Demirkol: Ali Dürüst mayıs ayında...
GİRİŞ 20.10.2014 16:02 GÜNCELLEME 20.10.2014 16:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'la yollarını ayırmasının ardından en büyük şampiyonluk adayının Beşiktaş olduğunu söyleyen Demirkol, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili çarpıcı tespitler yaptı.

"ALİ DÜRÜST BAŞKAN OLACAK"

Demirkol ayrıca Galatasaray'da yeni başkanın Duygun Yarsuvat olacağını iddia ederken; ikna edilmesi halinde mayıs ayında Ali Dürüst'ün başkanlık koltuğuna geçeceğini belirtti.

Galatasaray’da seçim yaklaşıyor. İki isim başkanlığa aday oldu. Duygun Yarsuvat ve Alp Yalman'ın Galatasaray’daki sportif ve mali sıkıntılara çare olabileceğini düşünüyor musunuz?

-Bizim kulüplerimiz kazandıkları paraları borçların faizlerine ve ciddi boyutta olan maaşlara ödüyorlar. Yapılacak iki iş var. Oyuncu giderlerini kısmanız gerekiyor. Şimdi ne yapacaksınız. Sneijder’i mi göndereceksiniz? Tabi ki yollayamaz. Küçülmeye gidemeyeceği için bu borç krizi devam edecek. 2016-2017’’de bütün kulüplerimizi çok ciddi sıkıntılar bekliyor. Galatasaray’da seçimi yüzde yüze yakın oranla Duygun Yarsuvat kazanır. Alp Yalman’ın kazanabileceğini düşünmüyorum. Duygun Yarsuvat kazanır muhtemelen de Mayıs ayında Ali Dürüst başkan olur ikna edilirse. Ben şunu biliyorum. Ünal Aysal bu işin içinden çıkmaz. Sağında solunda üstünde altında mutlaka bi şekilde olur. Duygun Yarsuvat’ın seçilmesi bu devre için Ünal Aysal yönetiminin devam etmesi anlamına gelir.

"ALP YALMAN KAZANAMAZ"

Seçim sonunda adayların hangisi kazanırsa Prandelli ile devam edilebileceğini düşünüyor musunuz?

Alp Yalman kazanırsa görevden alabilirdi .Fakat kazanamaz. Duygun Yarsuvat da "Mayıs'a kadar göreve geleceğim." dedi. Mayısa kadar göreve gelen biri hoca değişikliği yapmaz. Çok ciddi bir kriz olursa nedir bu kriz şampiyonluktan uzaklaşılır, şampiyonlar liginden uzaklaşılır. UEFA’ya katılınamaz o zaman bir değişiklik yapılır.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 1
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Gs'yi gelen giden yoluyor,hesapsiz transferlerle klup borca sürükleniyor.ee nolacak sonunda,Gs meshur adasini satacak borctan kurtulacak.kurtulacak ama yine borca girecek ve bakacak ki satacak birsey kalmamis.... Sen yanlis transferlerle klubün parasini cöpe atiyorsan bunun hesabi sorulmali.Örnegin 5-10 mac oynattigin bir futbolcuya(bosnali) tazminatiyla beraber 10 milyon €'ya bulan bir ceza ödüyorsan burda bir sikinti vardir demektir.300milyon € borc 5-10 yil yildiz transfer yapmadan futbolculara cüz-i paralar ödeyerek ve kombine bilet satisi ve reklam ve forma satislarindan elde edilecek gelirlerle ancak kurtulabilir. bu arada hatirlatiyim destek taraftardan gelmezse hicbiri olmaz ve klup batar.
    Cevapla