Halilhodzic'e sert sözler: Terbiyesizlik yapıyor!

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hakan Ünsal, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic için, "Terbiyesizlik yapıyor" dedi.

Halilhodzic'e sert sözler: Terbiyesizlik yapıyor!
Halilhodzic'e sert sözler: Terbiyesizlik yapıyor!
GİRİŞ 20.10.2014 13:06 GÜNCELLEME 20.10.2014 13:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından Mersin teknik direktörü Rıza Çalımbay, Vahid Halilhodzic için, "Bu adam Türkiye'yi karıştırıyor. Her pozisyonda ya sahanın içine giriyor ya da hakeme koşuyor" eleştirisinde bulundu.

Bordo mavililerin hocası ise bu sözlere cevap olarak, "Ben karşı takımın hocasını tanımıyorum. O şahıstan etik dersi alacak değilim" ifadesini kullandı.

Bu olay TRT 1'de dün akşam yayınlanan Stadyum programında da konuşuldu. Programın yorumcusu Hakan Ünsal, Halilhodzic için şunları söyledi:
"Halil hocanın söylemleri çok enteresan. Dünya Kupası üçüncülüğü gördüm, UEFA Kupası ve Süper Kupa, lig şampiyonlukları ve Türkiye kupaları gördüm, ben de böyle hoca görmedim! Böyle şey olur mu ya.. Rıza Çalımbay'ı tanımıyorum demek, terbiyesizliğin daniskası. Bu ne biliyor musunuz; 'ben kariyerimle onu ezerim diyor" dedi.

YORUMLAR 10
  • ender öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    devlet televizyonu trabzona hakaret etmek için adam kiralamış..biri hakan ünsal diğeride sergen yalçın..
    Cevapla
  • Şike 9 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapan bir takıma, destek veren, Şike davasına 3 temmuz davası diyen bir kanalı kaale almamak gerek. Aslında herkes neyin ne olduğunu görüyor ama kimse konuşmaya cesaret edemiyor. Haktan hukuktan Allah korkusundan bahsederler, ama Trabzonspor un hakkı çalındı dendiğinde kafalarını kuma gömerler...
    Cevapla
  • Black Sea 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Ünsal...Adam karşı takımın teknik direktörünü tanımıyorum, ondan etik dersi alacak da değilim diyor. Vahid hoca seni mutlu etmek için onu iyi tanıyorum, özür dilerim kendisinden mi demesi gerekirdi? Takımımızdaki sakatlıkların baş sorumluları, futbolcularına sert oynama taktikleri veren teknik direktörler, bu taktikleri insafsızca uygulayan futbolcular ve onlara göz yuman hakemlerdir. Haftalardır sakatlıklardan gözümüzü açamıyoruz beyefendi. Peki söyler misin, hocamız seni mutlu etmek için o bahsettiğin kupaları nasıl kullanman gerektiğinden mi bahsetseydi?
    Cevapla
  • OFLU 9 yıl önce Şikayet Et
    sen her zaman biz uefa kupasını alan takımın topçusuyuz demiyormusun ,,,, kaç paralık topçuydun ki????
    Cevapla
  • TRT nin hatası 9 yıl önce Şikayet Et
    TRT bu tür suçlayıcı açıklamalara kendi kanalında müsaade etmemeli. TRT yorumcuları tarafsız olarak ekrana çıkarması gerekirken anlaşılan bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor. Hakan Ünsal diğer 3 büyükler içinde aynı tarz yorumu yapsın görelim. Hakan Ünsal eğer delikanlıysa özür dileyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle