Dilmen'den şoke eden Sneijder yorumu!

Dev derbiye Sneijder'in attığı goller damga vururken, maçın devre arasında Rıdvan Dilmen'in yıldız futbolcu için yaptığı yorumlar şaşırttı.

Dilmen'den şoke eden Sneijder yorumu!
Dilmen'den şoke eden Sneijder yorumu!
GİRİŞ 19.10.2014 13:00 GÜNCELLEME 19.10.2014 13:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dev derbiye Wesley Sneijder'in attığı goller damga vururken, maçın devre arasında Rıdvan Dilmen'in Hollandalı yıldız için yaptığı yorumlar Galatasaraylı taraftarlar arasında paylaşım rekoru kırdı. 

Maçın en kötü oyuncusunun Sneijder olduğunu ve Hollandalı yıldızın oyundan çıkması gerektiğini ifade eden Dilmen'e programın moderatörü Güntekin Onay da destek verdi. Maçın devre arasında Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay tarafından Sneijder için yapılan yorumlar, Hollandalı yıldızın ikinci yarıda iki gol birden atmasıyla Galatasaraylı taraftarlar arasında büyük bir patlama yarattı.

Karşılaşmanın ardından Sneijder'i değerlendiren Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da 3 puan vereceği oyuncunun bulunmadığını ve sadece Sneijder'in 5 puan üzerinden 4 puan alabileceğini söyledi.

YORUMLAR 7
  • halit 9 yıl önce Şikayet Et
    sen hangi maçı izledin yav o şutları kolaykolay kimse çıkaramazdı herzamanki gibi rüyadasın
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Volkan,ı sakat sakat oynatan , değiştirmeyen İsmail kartal ruh gibi dolaşan Sneijderi diriltdi..Galatasaray ilk yarı knedi sahsına hapsoldu..eğer ismail kartal Sow,Webo ,Diego,dan ikisini alsaydı Fark gelirdi..ismail kartal ve %100 penaltıyı ve kırmızıyı vermeyen Cüneyt çakır maçı resmen Galatasaraya hediye etti..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan doğru söylüyor Galatasaray en kötü oyunu ile galip geldi..Dua etsinler ismail kartala,a maçı resmen eliyle verdi..Fenerbahçe kırmızı kartdan öncede 10 kişi oynuyordu..Volkan sakat sakat oynatıldı..yoksa Sneijderin o iki golünü çok rahat tokatklardı..meireles sakatlıkdan yeni çıkmış sahada yoktu..Fenerin gol silahları (Sow,Webo,Diego) sanki kasıtlı yedek bırakıldı..
    Cevapla
  • Cok bilmis seni. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir sen anlıyosun dimi futboldan. Bu kadar at gozluguyle olaylara bakan baska yorumcu olamaz. Senden de baska yorum beklenemezdi zaten.
    Cevapla
  • Galip SERTEL 9 yıl önce Şikayet Et
    Sağa Sola selam verdirdi Sneijder...
    Cevapla
  • ilk yarıyı seyrettiyseniz 9 yıl önce Şikayet Et
    snayderin maçın en etkisiz adamı olduğunu siz de görürdünüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle