Dilmen: Emenike'nin oturuşu bile faul

Rıdvan Dilmen, Akhisar maçı sonrası Fenerbahçe'yi eleştiri yağmuruna tuttu!

Dilmen: Emenike'nin oturuşu bile faul
Dilmen: Emenike'nin oturuşu bile faul
GİRİŞ 28.09.2014 22:36 GÜNCELLEME 28.09.2014 22:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akhisar-Fenerbahçe mücadelesini %100 Futbol'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, futbolcuları tarafından sevilen bir teknik adamın başarılı olmasının çok zor olduğunu savundu.

Sarı lacivertli oyuncuları da yenildiği için değil yenilmeyi kabullendiği için eleştiren Dilmen, "Fenerbahçe yenilse de rakip taraftara 'oley' çektirtmez" dedi. Dilmen, Fenerbahçeli oyuncuların yenilgide reaksiyon göstermemesinin çok tehlikeli olduğunu belirtti.
 
"EMENIKE'NİN OTURUŞU BİLE FAUL"

Dilmen'in eleştirilerinden nasibini alan bir başka isim de Emenike'ydi: “Emenike’nin oturuşu bile faul... Fenerbahçe’nin oyuncusu büzülmüş yatmış oraya. 2 dakika sonra oyuna girebilirsin belki. Oyuncuları böyle hedef göstermekten nefret ederim ve bunu yapana da kızarım ama Emenike’nin ruh halinden anlıyorsun. Geçtiğimiz sezon oynamadığı maçlarda kar maskesi falan takıyordu. Fenerbahçe Kulübü’nün en büyük özelliği iç disipline sahip olan bir kulüp olmasıdır. Her dalında böyledir. Bu da başkanın kulübün üzerindeki hakimiyetinden kaynaklanıyor. Bu çözüldüğü anda birden bire gidersiniz. Ben bu çözülmeleri Fenerbahçe’de sezon başından görüyorum”

YORUMLAR 1
  • KÖKSAL AYGÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    SENİN HAYATIN FAUL ONUN OTURUŞU OLSA NE OLUR.ŞİKECİLERRRRRRRRRR
    Cevapla