"Hakem ile Gökhan çak yapsaydı bari!"

Sergen Yalçın ile Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

"Hakem ile Gökhan çak yapsaydı bari!"
"Hakem ile Gökhan çak yapsaydı bari!"
GİRİŞ 22.09.2014 11:45 GÜNCELLEME 22.09.2014 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRTSpor'da yayınlanan ''Futbol Arenası'' programında yorumculuk yapan Sergen Yalçın ile ErmanToroğlu, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Gaziantepspor maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

ÇAK YAPSALARDI BARİ

Sergen yaptığı açıklamada; ''Sen Fenerbahçe'ye maç kazandırırsan yarın Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor da bize de çal diyecek. Çok ağır bir karar olmuş. Penaltı kararından sonra Gökhan'ın kale arkası hakemine yaptığı hareket neydi öyle? Gecenin olayıydı bence. Bir de çak yapsalardı bari.'' dedi.

BÖYLE PENALTI OLMAZ

Erman Toroğlu ise; ''Böyle penaltı olmaz kusura bakmayın. Böyle penaltı olacaksa maçta 28 tane sarı kart çıkması lazımdı. Aynı penaltı Fenerbahçe aleyhine verilse, oyuncular da doğru karar derlerse helal olsun. Hakeme biraz yürek versinler. Seyircinin ve futbolcuların baskısıyla karar vermesinler. Yazık günah, oyuncuların ekmek parasıyla oynuyorlar.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • bu senede işi bitirmişler.... 9 yıl önce Şikayet Et
    Fener şampiyon hakem kararıyla... Alpin yerine fenerli koysalar bu kadar yapmaz. Neler oluyor hayatta...
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynı penaltı birkaç yıl önce kayseride Roberto Carlos'un Cangeleye yaptığı pozisyona verildi. Ceza sahası içinde rakip futbolcunun niye kolunu, elini çekip bırakıyorsun. Bence net penaltı
    Cevapla