Hasan Şaş'ın İzlanda yorumu olay oldu

İzlanda-Türkiye maçı öncesi eski futbolcu Hasan Şaş'ın yaptığı bir yorum sosyal medyada çok ciddi şekilde tepki topladı.

GİRİŞ 10.09.2014 00:22 GÜNCELLEME 10.09.2014 01:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

EURO 2016 elemelerinde grubundaki ilk maçında İzlanda'ya 3-0 gibi ezici bir skorla mağlup olan Milli Takımımız, Türk futbol severleri hüsrana uğrattı.

Karşılaşmadan önce bir kısım otoriteler A Milli Takımımızı zor bir maçın beklediğini söylerken, bazı otoriteler ise rahat kazanacağımızı dile getirdi.

HASAN ŞAŞ'IN MAÇ ÖNCESİ YAPTIĞI YORUM TEPKİ ÇEKTİ

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hasan Şaş ise maç öncesi ''Rakibimiz İzlanda. Elle topu kaleye götürseler 3 defa götürebilirler'' yorumunu yaptı.

Bu yorum 3-0'lık milli hezimetin ardından sosyal medyada Türk futbolseverler tarafından ciddi şekilde eleştirilirken, başarılı bir futboculuk kariyeri olan Şaş'ın böyle bir yorum yapması da ayrıca bir eleştiri konusu oldu.

YORUMLAR 5
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    akşamda fark ettim ama. bence hain gibi terimin sırlarını nerdeyse verdi ve sonucu aklındanherkes geçiriyordu kurnaz adam mağlubitei etkili olması için öyle konuştu bence kuyruk acısı var ama nereden Eeee menfaat dünyası bu işler para ile sihirli adamlar ileolmaz mantalite ile olur futbola bakış açımızı değiştirmeliyiz belkide 2 plana atmalıyız bu branşı ki bence öyle
    Cevapla
  • Mehmet Çakmak 9 yıl önce Şikayet Et
    Acınacak haldeyiz. Futbol dehası Hasan Şaş. El kol gördün mü ne oldu?
    Cevapla
  • B.Ali KÖKTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    oynamakla yorumlamak farklı şeyler. iyi bir futbol kariyeri var hasan şaş ın ve saygı duyuyorum ayrıca en çok sevindiğim golünde sahibidir (brezilya-türkiye 2002) ancak bu yorumculuktan zerre anlamadığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcularda böyle düşünmüş anlaşılan.Ama adamlar koşa koşa geldi taktı gitti.. bizimkiler el ile attıklarını sanıp hakeme şikayet ediyorlar bide. :) Hasan Abinizi o kadar dinlemeyin.
    Cevapla
  • LonMan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan. Izlanda ile toplam 8 mac oynadik. 1 galibiyet, 5 yenilgi aldik. Hasan sas futbolda kariyer yapmis birisi ve bu sozler benim gibi futbol seyredenlerin bile soyliyemiyecegi kadar kotu.
    Cevapla