Selçuk İnan'ı eleştiren Sergen'e şok cevap!

Sergen Yalçın’ın Selçuk İnan eleştirisine Teknik Direktör Yılmaz Vural’dan geldi.

Selçuk İnan'ı eleştiren Sergen'e şok cevap!
Selçuk İnan'ı eleştiren Sergen'e şok cevap!
GİRİŞ 09.09.2014 10:58 GÜNCELLEME 09.09.2014 10:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Selçuk İnan'ın Estonya, Andorra gibi takımlara karşı iyi oynadığını Hollanda gibi güçlü rakiplere karşı hiçbir varlık gösteremediğini iddia eden Sergen Yalçın, ''İddia ediyorum yarın beni Fatih Terim Milli Takım'a çağırsın, Estonya ve Andorra gibi takımlara karşı gol atmazsam gel bana istediğini söyle'' demişti.

SERGEN NİYE BIRAKTI?

Sergen Yalçın’ın bu sözlerini Ünlü Boya’nın sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif’te değerlendiren Yılmaz Vural: “Sergen çok zeki bir adam. İroni yapmış ve altında tabii ki bir gerçek var. Ancak Selçuk küçümsenecek bir oyuncu değil” dedi.

KALEDEN KALEYE GİDEMEZ

Yılmaz Vural, Sergen Yalçın’ın ''İddia ediyorum yarın beni Fatih Terim Milli Takım'a çağırsın, Estonya ve Andorra gibi takımlara karşı gol atarım” sözlerineyse; “Sergen o halede futbolu niye bıraktı? Fizik olarak bu yükü taşıyamadığı için. Bu saatten sonra Sergen bir kaleden diğer kaleye koşamaz” diye  yorumladı.

YORUMLAR 5
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    selçuk sergen. sergen senide gördük futbol istikrar oyunudur 10 takım değiştiren birinin biraz özeleştiri yapması lazım
    Cevapla
  • Adem Büyükölmez 9 yıl önce Şikayet Et
    Sergen haklı... Olaya tarafsız gözle bakabilirsek Selçuk İnan'ın oyun tarzı böyle. Duran toplarda,defansın arkasına atılacak toplarda kendisine ümit bağlanmakta. Oysa ki dripling,çalım atma özellikleri kısıtlı. Hal böyleyken daha zayıf takımlara karşı bu uzun pasları pozisyon üretirken, defansı daha iyi olan takımlara karşı işe yaramıyor. G.Saray'da daha iyi oynadığı da gerçek. Benzer durum Oğuzhan Özyakup için geçerli.Takımında daha başarılı olmasına rağmen milli takımda kendisinden bekleneni veremiyor.
    Cevapla
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk inan. solak olan sergenin sağ bacağı etmez
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocanin yerine beni cagirsinlar =). Once hem Sergen'i hemde Selcuk'u cagiririm. Sonra Selcuk'a 'Yanimda otur Sergeni seyredelim' derim
    Cevapla
  • barış çam 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam gol atarım demiş. sahaya çıkıp sağa sola koşarım demiyor. Zaten sergen aktif fulbol zamanında da koşan bir oyuncu değildi..
    Cevapla