G.Saray'a şok sözler: Napoli itelemiş!

Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Napoli'den transfer ettiği Dzemaili ve Pandev hakkında ilginç ifadeler kullandı.

G.Saray'a şok sözler: Napoli itelemiş!
G.Saray'a şok sözler: Napoli itelemiş!
GİRİŞ 02.09.2014 11:07 GÜNCELLEME 02.09.2014 11:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sabah gazetesinin usta yazarlarından Hıncal Uluç, Galatasaray'ın yeni transferlerini değerlendirirken sert bir dil kullandı.

İşte Uluç'un yazısından dikkat çeken kısımlar:

"Tarık Çamdal iyi bir transfer. Galatasaray'da uzun süre oynayacak bir isim. En önemli tarafı da Türk pasaportunun olması. Bu yabancı kısıtlamaları Türk oyuncularının maddi-manevi değerini çok arttırdı. Ama Napoli'den alınanlar hakkındaki istihbaratım...
Biz nasıl Galatasaray olarak bir takım adamları mesela Dany ve Amrabat'ı, işte Fenerbahçe Yobo ve Baroni'yi falan birilerine itelemeye çalışıyorsak bu ikisini de Napoli aynen Galatasaray'a itelemiş. Yani İtalyan futbolunu yakından takip eden, izleyen arkadaşlarım var. Geçen akşam tesadüf bendeydiler, onlarla konuştum. Kullandıkları kelime, "Napoli bize kakaladı. Roma'ya kakalamaya çalıştı. Roma yemedi ama Galatasaray yedi" dediler. Yani vakti zamanında bir şeyler oynamış olabilirler ama geçen sene bir şey oynamamışlar.

Prandelli ile bu iş olmaz. Yani adamın kafası G.Saray'a uygun değil. Ne yaptığı belli değil! Akla hayale gelmez birtakım düşünceler içinde. Yani lige en kötü başlayan takım Bursaspor, Gürcistan gibi dünya futbolunda adı geçmeyen bir ülke takımı Chikhura Sachkhere'ye ön elemede elendiler. İki maç toplam 210 dakika oynandı ve onlara gol atamayan Bursaspor, G.Saray'a beş tane atardı. Yani bırakın Muslera'nın hayatının maçlarından birini daha oynamasını, adamların Muslera'ya rağmen de atabilecekleri, kullanamadıkları pozisyonlar var. Buna karşılık G.Saray'ın oynadığı oyun futbola çok uzak...

Ne yapmak istediği belli olmayan bir Prandelli var

Adam hala göremiyor ki Burak tek santrfor olarak oynayamaz. Verimi yüzde 10'a düşer. Burak çift santrfor oynayan, ikinci santrfor ile oynayan ikinci santrforla çapraz koşu yapan, rakip defansta boşluk arayan, bulan, yaratan birisi. Şimdi Umut Bulut'u kenarda oturtup da Burak'ı tek başına ileri koyarsan facia olur. Kanatları öldürmüş, kanat akını yok. Kanat adamı kullanmıyor. Amrabat'ı gönderiyor, Olcan'ı kenarda oturtuyor. Yani Prandelli'nin ne düşündüğü hakkında fikir sahibi dahi olamıyorum.
G.Saray'ın işi çok zor. Allah taraftarlara sabır versin."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 6
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    sevindim. her şey hakkında konuşup hiçbir şey hakkında doğru tespitte bulunamayan birinin yapılan transferlerle ilgili olumsuz görüş belirtmesi galatasaray adına sevindiricidir. adam bir konuda da susar yaw. şeytan nerede yatıyor diye sorsalar ona da diyecek bir şeyler bulursun..pehh
    Cevapla
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor. Birbuçuk senedir içimiz rahat bir tek maç izledik o da bursaya 6 attığımız maç. Top tutamıyoruz pas yapamıyoruz baskı kuramıyoruz. Herkes ayrı telden çalıyor. Korkuyorlar topu ileri sürmeye, bir tek melo yapıyor o işi. Defansı beceremiyorsan git on kişi ileriye hiçbişey bilmiyosan bunu yap. 3 ye 5 at. Gol yiyince ikitane atarız öne geçeriz rahatlıkla diyebiliyomusunuz. Artık diyemiyoruz.
    Cevapla
  • Cenk Emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Negatif. Bir insan düşünün ki hiç bir olumlu ve yapıcı fikri olmasın, daima kötülesin, yerden yere vursun, en ufak bir olumsuzlukta ben demiştim diye hava atsın. Bir zamanlar F.Terim GS'ye ilk geldiğinde Adana Kırosu demişti de o kıro 4 sene üstüste şampiyon yapıp Uefayı almıştı. Hala da utanmadan yazıyor.
    Cevapla
  • yunus doğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bİ GÜNDE. Galatasaray hakkında olumlu beyanda bulun..sen herhalde kanımca Real madrid galatasaray olsa yine beğenmezsin eyyy hıncal dünya mükemmel değildir insanda mükemmel değildir mükemmellik istiyorsan ahiretini kurtar cennette en üst mertebeyi kazan ve mükemmel ol....hiçbir şeyi beğenmiyorsun bu ego neden niye...
    Cevapla
  • mehmet mustafa inal 9 yıl önce Şikayet Et
    lucescu. lucescu gelecek diye kıyameti kopardın.lucescu gelmedi prandelli geldi.adam iki oyuncu kakaladı sizin tabirinizle.lucescu s.donets in marka değerini yükseltti. ama gelir diye ödün koptu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle