Şükür'den ilginç cevap: Bugünü de kurtardık

Amerikalı Dempsey'den erken gol gelince, Nihat Kahveci ve Hakan Şükür arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Şükür'den ilginç cevap: Bugünü de kurtardık
Şükür'den ilginç cevap: Bugünü de kurtardık
GİRİŞ 17.06.2014 10:29 GÜNCELLEME 17.06.2014 11:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda Gana ile ABD arasında oynanan mücadele 2-1 sonuçlanırken, ABD'nin ilk golü henüz 29. saniyede Dempsey'den geldi. Bu durumu twitter adresinden yorumlayan Nihat Kahveci, ''Kıramazsınız abimin rekorunu'' diyerek Hakan Şükür'ü etiketledi. Şükür'ün cevabı ise, ''Canım kardeşim sağolasın. Hayırlısı artık bugün de kurtardık'' şeklinde oldu.

Dempsey 29. saniyede atmış olduğu golle kupa tarihinin en hızlı 5. golünü atarken, birincilik koltuğunda 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore'ye 11. saniyede gol kaydeden Hakan Şükür'de bulunuyor.

YORUMLAR 9
  • Karacaoğlan 9 yıl önce Şikayet Et
    hakan şükür yatacak yerin yok..... bir fenerbahçe'li olarak seni her daim övdük ve her platformda sahip çıktık.oysa gerçek yüzünü 17 aralık sürecinde gördük ve hayal kırıklığına uğradık.dünyanın en iyi sporcusu olsan ne yazar,sen resmen vatanına ve milletine ihanet ettin.sen ve mensubu olduğun camia yüzünden bu ülke 150 milyar dolar zarara uğradı.sadece benim o süreçde 1 sıfır daire alacak param buharlaştı yok oldu ve geri gelmedi.sana bir t.c. vatandaşı olarak hakkımı helal etmiyorum.mahşerde iki elim yakanda olacak unutma.bu ülkede büyük çoğunluğun böyle düşündüğünden de şüphem yok.herşey senin ve kılıçdaroğlu'nun16 aralıkdaki pensilvanya ziyaretinden sonra başladı.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim dediğimiz şeyin particilikle alakası yok! Bu VATAN sevgisidir. Vatana içerde ve dışarda karşı olanlara dik duruş göstergesidir!. Kendisi direkt pensilvanya grubundadır. Pensilvanya ise devlete alanen zarar vererek, MİT tırlarına baskın yaparak ''Vatana ... şubesi'' olarak biliniyor(bunu ben demiyorum gazetelerde yer aldı). ''Vaiz Lobisi'' hiç bir zaman müslüman tarafında olmamıştır. Mursiye darbe olduğunda Sisi 'ye beddua etti mi? Zalim Esed binlerce insanı öldürürken Esed'e beddua etti mi? İsrail yıllardır Filistin i vururken İsrail'e beddua etti mi? Bunları cevabı hayır! Peki Bu ''emekli vaiz'' kimden yana? Bunlara cemaat diyerek gerçek cemaatlere haksızlık ediliyor. Cemaat bu mu? Siyaset içinde olmadıklarını savunan bu insanlar siyasetin tam göbeğindeler. Din iman diye geçinip CHP ye oy verenler kimler?? Biz her şeyi biliyoruz. Bazı olayların olması şer gibi görünebilir ama bu olaylar herkesin safını belli etmiştir. Din adı altında verdiğimiz duygulara ve paralara yazık...
    Cevapla
  • reşit karaoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    her seferinde karıştırmak zorunda mısınız?. particilik bir dava mıdır yoksa bir araç mıdır.şahıslara fazla takılmamak lazım bazıları sanki gaybdan haber alıyor kimin imanlı kimin imansız olduğunu biliyo bir kısmı da kendisinin sevilmesiyle cennete gitmeyi aynı görüyor galiba şahıslar sevilmeye bilir.ama şahısların gidip geldiği yerlere laf atılırsa tehlike
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Seni Gol Kralı Hakan diye hatırlamak isterdik.... Ama sen pensilvanya güdümlü kuru sıkı tabanca çıktın!
    Cevapla
  • Hayrullah KARADENİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Sporcu Hakan Bizimdir. Adam FTHO kontenjanından vekil oldu. Onun talimatıyla ayrılması ahde vefadır. Siyaseten ayrı bir yol tutma iddiasında değil. Hata varsa -ki var- FTHO'dadır. Dokunmayın Hakanımıza.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle