Albayrak'tan Atletico Madrid sürprizi!

Galatasaray'ın etkin isimlerinden, eski futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak, Cumartesi akşamı, Portekiz'in başkenti Lizbon'da yapılacak Şampiyonlar Ligi finaline Atletico Madrid'i desteklemek için gideceğini söyledi.

Albayrak'tan Atletico Madrid sürprizi!
Albayrak'tan Atletico Madrid sürprizi!
GİRİŞ 21.05.2014 13:24 GÜNCELLEME 21.05.2014 13:27

Abdürrahim Albayrak, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden yurttaşlarımızın acısının deriden yaşadığını belirterek, "Sedye kirlenmesin diyen işçi kardeşimin, çorabı yırtık işçilerimizin görüntüsü rüyalarımı giriyor. Boğazımdan lokma geçmiyor. Ben onların çizmelerine kurban olayım. Allah hiçbir ülkeye, hiç kimseye böyle bir şey göstermesin" dedi.

SOMA'YI YAŞAYARAK ATLETİCO'YU DESTEKLEYECEĞİM

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Albayrak, "Arda Turan, çok büyük duyarlılık gösterdi.Takımı Atletico Madrid, İzmir'de Galatasaray'la Soma'ya yardım için bir dostluk maçı oynayacak. Ben de onlara destek için Cumartesi günü Lizbon'a gidiyorum. Sırf verdikleri bu karardan dolayı gidiyorum. Bir Galatasaray maçıymış gibi heyecanlıyım. Atletico Madrid'i destekleyeceğim. Hem Arda için hem de Atletico'nun gösterdiği bu duyarlılıktan dolayı. Arda'nın önderliğinde ortaya koydukları bu tutumu destekliyorum. Lizbon'da tribünde olacağım, avazım çıktığı kadar, Soma'yı yaşayarak finalde, Real Madrid'e karşı Atletico Madrid'e destek olacağım" diye konuştu.