Uluç: Volkan'ı alnından öpeceğim

F.Bahçeli futbolcuların kağıt esprisi hakkında konuşan Uluç, esprinin fikir babası olan Volkan'a övgüler yağdırdı.

Uluç: Volkan'ı alnından öpeceğim
Uluç: Volkan'ı alnından öpeceğim
GİRİŞ 14.05.2014 15:52 GÜNCELLEME 14.05.2014 15:52

Sabah Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Hıncal Uluç, sarı-lacivertli futbolcuların Mancini'ye gönderme yaptığı kağıt esprine bayıldığını söyledi.

İşte Uluç'un o açıklamaları:

-Şampiyonluk kutlamaları sırasında Fenerbahçe'den de Galatasaray'a gönderme geldi. Melo'nun pitbull sevinci ile Mehmet Topuz'un kangalı sezon boyu çok kıyaslanmıştı. Topuz, "Akşama geleceğim" şarkısında köpeğini sahaya çıkardı.

MELO'YA KÖPEK TAKLİDİ YAPARSA...

"Hoş. Senin en büyük rakibinin oyuncusu attığı golden sonra 'pitbull' taklidi yaparsa sen de köpeğini oraya getirirsin. İşte mizah bu!.. Bunun kimseyezararı yok. Aferin Mehmet Topuz'a. Böyle şeyler bulacaksın. İnsanlar gülümseyecek."

Karabük maçında Fenerbahçeli futbolcular, maçlarda sık sık kağıt yazıp oyuncularına veren Mancini'ye bir göndermede bulundular. Maçta elden ele gezen kağıdı en son Volkan kameralara gösterdi üstünde "Şampiyon Fenerbahçe" yazıyordu.

Peki bu kağıt esprisini nasıl buldunuz?

VOLKAN'I ALNINDAN ÖPECEĞİM

"Çok hoş, bayıldım. Yani Volkan'a bir yerde rastlarsam alnından öpeceğim. Mizah bu işte. Bütün Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti bu tür olmalı. Ama bu güzellikleri dahi kötü sunmaya, "alay etti" havasına getirmeye çalışıyorlar.

"Mancini ve Galatasaray ile alay ettiler!" Hayır! Mizah bu işte. Ama işmedyada başlıyor. Medya güzel bir şeyi de alıp çirkin sunabiliyor. Çünkü bu kavgadan, düşmanlıktan tiraj umuyorlar. Üç tane Karabüklü Fenerbahçe'yi alkışlamamış. Alkışlamaz. Birisi Galatasaray'ın kiralık futbolcusu, seneye Galatasaray kadrosunda zaten. Orada kiralık olarak oynuyor. Alkışlamaz, mecbur mu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk maçında olsam ben bittiği zaman alkışlarım Fenerbahçe'yi. Ama yanımdaki Galatasaraylı arkadaşımalkışlamıyorsa "Niye alkışlamıyorsun" demem.

KENDİ TARAFTARI BİLE KİN KUSUYOR

Benim alkışlamam beni ilgilendirir, onun alkışlamaması da onu ilgilendirir. Aziz Yıldırım kendi taraftarları dâhil herkese kin, nefret, öfke kusarken, bir Galatasaraylı'yı Fenerbahçelileri alkışlamaya zorlamak... Alkışlarsa ne güzelama alkışlamazsa da "ne kötü" değil."