Ronaldo'dan Türk çocuklarına büyük jest!

Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı'nın (ÇAGEV) düzenlediği yardım gecesine Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo da yardımda bulundu.

Ronaldo'dan Türk çocuklarına büyük jest!
Ronaldo'dan Türk çocuklarına büyük jest!
GİRİŞ 24.04.2014 09:30 GÜNCELLEME 24.04.2014 09:30

Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Vakfı'nın (ÇAGEV) düzenlediği yardım gecesinde dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı'nda giydiği forma 15 bin TL'ye alıcı buldu. Önceki akşam Four Seasons Otel'de gerçekleşen ve Vakıf Başkanı Elif Erol'un ev sahipliği yaptığı gecede Soner Sarıkabadayı ve Ege ücret almadan sahne aldı.

Geceye katılan Fenerbahçeli Webo, Meireles ve Caner Erkin'in aynı zamanda vakfa bağışladığı formaları açık arttırmada satışa sunuldu. Geceye Raul Meireles eşi İvona, Caner Erkin de eşi Asena Erkin ile katılırken,Webo şıklığıyla dikkat çekti.

Webo'nun imzaladığı forma 10 bin TL'ye, Caner ve Meireles'in formaları 14 bin TL'ye alıcı buldu. Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Meireles aracılığı ile gönderdiği imzalı forması gecede 15 bin TL'ye satıldı. Futbolcuların formaların satışı için sahneden satış yapması katılımcıları eğlendirdi.

KAYNAK: HABERTÜRK