Acun Ilıcalı'dan bir sürpriz hamle daha!

Tv8'i satın aldıktan sonra spor yayınlarına yatırımlarını artıran ve son olarak Dünya Kupası maçlarının yayınları için TRT ile anlaşan Acun Ilıcalı'dan bir hamle daha geldi.

Acun Ilıcalı'dan bir sürpriz hamle daha!
Acun Ilıcalı'dan bir sürpriz hamle daha!
GİRİŞ 17.04.2014 11:27 GÜNCELLEME 17.04.2014 13:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, İspanya Kral Kupası ve İtalya Kupası maçlarını yayınlayan kanalına Dünya Kupası maçlarından sonra bir transfer daha yaptı.

İngiltere Premier Lig maçları Tv8'e geliyor. Acun Ilıcalı, İspanya Kral Kupası ve İtalya Kupası maçlarını yayınlayan kanalına Dünya Kupası maçlarından sonra bir transfer daha yaptı. Bu yaz Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası maçlarını TRT ile birlikte yayınlayacak olan Tv8, 2014-2015 sezonundan itibaren İngiltere Premier Lig maçlarını da yayınlayacak.

Dün gece Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan İspanya Kral Kupası finalini Tv8 ekranlarında anlatan spiker Fikret Engin, maç sırasında gelecek sezon Premier Lig maçlarının Tv8'den yayınlanacağını duyurdu.

YORUMLAR 3
  • ATmaCA53 10 yıl önce Şikayet Et
    ismail tosun. tosun elbetteki şifre olacak avrupada izlenmesi yasaktır, yasal gereği biss şifresi koyacak, biss şifreside aynıdır değişen bir şey yok maçı izleyebileceksiniz.
    Cevapla
  • ismail TOSUN 10 yıl önce Şikayet Et
    @cel cel . bence çok erken seviniyorsun!!! TV8 yanlandığında da şifreye gireceğini düşünüyorum... En mantıklısı bekleyip görmek ;)
    Cevapla
  • cel cel 10 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi bir hamle TEBRİKLER. işte bu adam akıllı şifresiz maç izleme bizimde hakkımız.. teşekkürler Acun ILICALI.. lig tvler d - smartlar yedi bitirdi bizi..
    Cevapla