Dilmen: Gördüğüm kadarıyla o pozisyon...

Torku Konyaspor - Beşiktaş maçından sonra Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilmen: Gördüğüm kadarıyla o pozisyon...
Dilmen: Gördüğüm kadarıyla o pozisyon...
GİRİŞ 12.04.2014 10:36 GÜNCELLEME 12.04.2014 10:50

Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-1 biten maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in yorumlarından bir kısmı şu şekilde;

"Artık her puanın her takım için çok fazla önemi var. Beşiktaş, temposu son derece düşük, risk alınmayan, pozisyonu çok fazla olmayan bir takım havasında başladı maça. 33. dakikadan sonra Beşiktaş'ın 3 net pozisyonunu kaleci Itandje kurtardı.

İkinci yarıda Beşiktaş'ın daha etkili olması beklenirken Konyaspor daha etkili oldu. Gökhan girdikten sonra etkili olmaya başladı ve klasik bir Beşiktaş golüyle öne geçtiler. Beşiktaş da bu sefer skoru koruyayım diye düşündü çünkü Galatasaray, Sivas'a gidecek.

Bilic, orta saha güvenliğini arttırayım derken hücum gücünü azalttı. Bilic'in Almeida'yı çıkarmaması gerekirdi. 1-0'ı korumak isterseniz Mustafa ile koruyamazsınız. Bilic, elinden gelse bir stoper daha sokacaktı oyuna. Savunmayı detaylarla halletmeniz gerekir.

Almeida oynasaydı, Beşiktaş o golü yemezdi çünkü o topu Konyasporlu oyuncunun indirmesine izin vermezdi. Oyun olarak bakarsak adaletli bir skor oldu ama golün son dakikada yenmesi tabi dramatik oldu.

Konyaspor'un golünden önce Jones'un penaltı pozisyonunda eğer maç 1-0 Konyaspor'un üstünlüğü ile devam etseydi penaltıyı verirdi. Beşiktaş 1-0 önde ve dakikada 90+2 olduğu için vermedi. Gördüğüm kadarıyla penaltıydı.

Onun dışında iyi bir maç yönetti. Hakemlerimizin gördüğünü çalması lazım. Saha dışı psikolojik etkenler maalesef hakemlerimizi etkiliyor."