Rıdvan Dilmen'den penaltı itirafı

1-1 biten Konyaspor - Beşiktaş maçı sonrası yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den penaltı itirafı
Rıdvan Dilmen'den penaltı itirafı
GİRİŞ 12.04.2014 00:53 GÜNCELLEME 12.04.2014 01:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-1 biten maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in yorumlarından bir kısmı şu şekilde;

"Artık her puanın her takım için çok fazla önemi var. Beşiktaş, temposu son derece düşük, risk alınmayan, pozisyonu çok fazla olmayan bir takım havasında başladı maça. 33. dakikadan sonra Beşiktaş'ın 3 net pozisyonunu kaleci Itandje kurtardı.

İkinci yarıda Beşiktaş'ın daha etkili olması beklenirken Konyaspor daha etkili oldu. Gökhan girdikten sonra etkili olmaya başladı ve klasik bir Beşiktaş golüyle öne geçtiler. Beşiktaş da bu sefer skoru koruyayım diye düşündü çünkü Galatasaray, Sivas'a gidecek.

Bilic, orta saha güvenliğini arttırayım derken hücum gücünü azalttı. Bilic'in Almeida'yı çıkarmaması gerekirdi. 1-0'ı korumak isterseniz Mustafa ile koruyamazsınız. Bilic, elinden gelse bir stoper daha sokacaktı oyuna. Savunmayı detaylarla halletmeniz gerekir.

Almeida oynasaydı, Beşiktaş o golü yemezdi çünkü o topu Konyasporlu oyuncunun indirmesine izin vermezdi. Oyun olarak bakarsak adaletli bir skor oldu ama golün son dakikada yenmesi tabi dramatik oldu.

Konyaspor'un golünden önce Jones'un penaltı pozisyonunda eğer maç 1-0 Konyaspor'un üstünlüğü ile devam etseydi penaltıyı verirdi. Beşiktaş 1-0 önde ve dakikada 90+2 olduğu için vermedi. Gördüğüm kadarıyla penaltıydı.

Onun dışında iyi bir maç yönetti. Hakemlerimizin gördüğünü çalması lazım. Saha dışı psikolojik etkenler maalesef hakemlerimizi etkiliyor."

YORUMLAR 4
  • Mehmet Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaan.arya. rıdvan diyorki; hakemler her dakika penaltı çalabilmeli,90+2 de olsa çalmalıydı. ben de diyorumki yorumcular her zaman objektif olmalı, puan farkı 10 olduğunda da 1 olduğunda da, lig başlarken,lig biteerken, FB nin maçını yorumlarken,GS'nin maçını yorumlarken.
    Cevapla
  • Kaan.arya 9 yıl önce Şikayet Et
    m.yusuf önce haberi oku. adam Beşiktaş'ın verilmeyen penaltısını anlatmış, BJK nin hakkının yendiğini söylemiş. bir yorum yapacaksan önce önyargılarını, kafandaki tilkileri bırak, sonra haberi oku, bilmediğin kelimelerin anlamlarını araştır (leyh-aleyh vb) sonra yorum yap baktın olmuyor hiç yapma sus.
    Cevapla
  • Baybilen 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber yanlış!!!!!. Rıdvan Hoca, Jones'un pozisyonunu yorumladı evet ama pozisyon korner direği önündeydi ve Hoca: Bence faul dedi. Penaltı konusu İsmail Köybaşı'nın pozisyonu ile ilgili idi. O da dışarıda idi ve zaten İsmail devam etti...
    Cevapla
  • Mehmet Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    senden daha vahim. sen ve senin gibi futbol yorumcularından daha vahim saha dışı etkisi olabilir mi bu ülkede. Fenerbahçenin lehine haksız çalınan hiç bir pozisyonda hakem eleştirisi göremedik, varsa yoksa GS-BJK-TS lehine olanları konuşuyorsun.Saha dışı etkeni başka yerde arama,aynaya bak görürsün
    Cevapla