Şener'den Demirören'e sert yalanlama!

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarına ilk tepki Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'den geldi.

Şener'den Demirören'e sert yalanlama!
Şener'den Demirören'e sert yalanlama!
GİRİŞ 08.04.2014 14:02 GÜNCELLEME 08.04.2014 15:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Beyaz TV'de kendisiyle arasında geçen görüşmeyle ilgili açıklamalarına Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'den jet yalanlama geldi.

Demirören'in şike konusuyla ilgili açıklamalarını değerlendiren başkan Şener, "Ne yazık ki TFF başkanı doğru söylemiyor. 'Haklıysan kupayı alırsın' lafı da nerden çıktı, yok böyle bir şey. Yıldırım'ın bana o süreçte dediği, "Ağabey şike olduğu apaçık belli" lafıdır. Kaldı ki bu sadece bir konuşmada geçen bir şey değil o süreçte en az kendisi tarafından üç dört kez söylendi, bunu etrafı da çok iyi biliyor. Keşke Yıldırım çıkıp bu konuda etrafına bizlere söylediği o gerçek düşüncelerini sesli söyleyebilse. "Benim kanaatim böyle ama kurullar farklı düşünüyor yapacak bir şey yok" dese. Böyle dersen daha büyür daha şık başkan olurdum" açıklamasına yaptı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    işte futbolun temel sorunu!. Futbolun başında orada en son olması gerekenlerden birisinin oturması Türk futbolunun bir numaralı meselesidir ! Futbol terörü , ırkçılık , şike , futbol kalitesindeki düşüş gibi ana sorunlar bile Demirören'in o koltuktan gitmesi yanında tali meselelerdir. Çünkü bu meseleler Demirören gibi adamlarla çözülmez, çözülemez. Git artık futbolun başına yeterince sorun oldun git !
    Cevapla