G.Saray'dan Ali Kırca'ya servet gibi maaş!

Galatasaray'da iletişimin başına geçen Ali Kırca'ya aylık 40 bin dolar alacak.

G.Saray'dan Ali Kırca'ya servet gibi maaş!
G.Saray'dan Ali Kırca'ya servet gibi maaş!
GİRİŞ 20.03.2014 13:45 GÜNCELLEME 20.03.2014 16:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde iletişim grubunun başına geçen Ali Kırca'nın aldığı ücret ortaya çıktı. Ali Kırca'nın alacağı ücreti açıklayansa Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Gökşen.

Fatih Gökşen, "Galatasaray'da son dönemde profesyoneller moda oldu. Galatasaray Televizyonu iyi bir ivme kazandı. Ancak televizyon yayın için sponsor arıyor. Şartlar böyleyken Ali Kırca, Galatasaray'da iletşimin başına getirildi. Garip olansa Ali Kırca'nın aylık 40 bin doların üzerinde maaş alacak olması" dedi.

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 7
  • yaşar ak 10 yıl önce Şikayet Et
    Eşitlik, sosyal adalet, sosyal demokrasi derler, aylık 80,000 tl yi indiregandi yaparlar.. onlara göre "garnını gaşıyanlar" aylık 800 tl ye çalışır, onuda alana kadar göbeği çatlar. Bu millet evet parklara bahçelere çıkmaz ama kaydeder. Sevsinler sizin sosyal adaletinizi. Yağsız yerinden 250 gramda bizede rica ederiz
    Cevapla
  • Osman Avni Baltalı 10 yıl önce Şikayet Et
    "Küçük Bir Group". Bu futbol işinden "Küçük Bir Group" dışında kimse para kazanmıyor. Bu işin halkın çok büyük bir kısmına hiçbir faydası yok. Taraftar bugüne kadar hep kaybetti. İlerleyen zamanlarda ki maçlarda da hep kaybedecekler.
    Cevapla
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    kulüplerdeki paralel yapı!. Ali Kırca da mı mason yoksa? hani roteryen ve lionscular da kendilerine göre bir paralel yapı içindeler de onun için sordum yani! sadece merak başka hiç bir amacım yok inanın ki! kulübü peşkeş çekenlere dikkat et EY TARAFTAR!
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 10 yıl önce Şikayet Et
    .. kır kır paraları. ..memleket batıyor diye bağırırsınız birde utanmadan
    Cevapla
  • Hakan Yiğit 10 yıl önce Şikayet Et
    Has adamlarına sahip çıkıyorlar.... Koç'un İnan Kıraç eliyle çok etkin olduğu ve halen Koç'un eski yöneticilerinden Ünal Aysal'ın başkanlık yaptığı bir kulüp, herhalde 28 Şubat'ta yoğun emek harcayan birisinin işsiz kalmasına seyirci kalamazdı! Bu arkadaşı kollamazlarsa, bugün iş yaptıracakları kişilere "bakın görün işte, bize hizmet edersen, her şekilde sizi kollarız" diyemezler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle