Özat: Yıldırım isteseydi Denizli'de şampiyonduk

Dün gece Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına Ümit Özat'ın yaptığı yorumlar damgasını vurdu...

GİRİŞ 16.09.2013 14:25 GÜNCELLEME 16.09.2013 14:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve artık spor yorumculuğu yapan Ümit Özat, 2005-2006 sezonunda yaşanan bir olayla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Ligin son haftasında deplasmanda Denizlispor'la karşılaşan ve 1-1 sona eren maç sonunda şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.

14 Mayıs 2006'da oynanan bu maçla ilgili daha sonra bir çok şike iddiasında bulunulmuştu. O gün sahada mücadele eden futbolculardan olan Ümit Özat, Beyaz Tv'de yaptığı açıklamalarla adeta gündemi değiştirdi.

"Aziz Yıldırım isteseydi Denizli'de şampiyon olurduk"

 

YORUMLAR 5
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    SIKIYORSUN ÜMİT ABİ, O MAÇTA DENİZLİDE KAYBETSE KÜME DÜŞECEKTİ !!!. Fenerbahçe tarihi boyunca birçok sezonu ve formasındaki yıldızların en az birini ligedeki rahat takımlarla yaptığı flörtlerden kazanmıştır. Dikkat edin o takımlar ya sezon sonunda Fenere yüksek bonservisle futbolcu satmış yada Fenerden gidecek olanları bedavaya almışlardır. Düşünün lig tarihte hiçbir takımın gösteremediği başarıyı göstermiş ve 18 maçın 17 sını galip kapamış, en hakettiği Bursa maçında şanssızca berabera kalmış. Zavallı TRABZONSPOR LİG TARİHİNDE İKİ KEZ HİÇ BİR TAKIMIN O PUANLA İKİNCİ OLMADIĞI, AÇIK ARA ŞAMPİYON OLDUĞU 82 puanla iki kez Fenere şampiyonluğu kaptırmış. Sezon içinde çizilen kirli senaryolar, arsızca sezon sonu gerçekleşivermiş ve Emenike Fenere gelmiş, ayrıca Eskişehirli Sezer YİNE FENERE TRANSFER OLMUŞ. Şimdi bu kadar kirli oyuna TESADÜF diyenler heralde EVRİM TEORİSİNE inanalardır diye düşünüyorum. Çünkü bu kadar tesadüf bir de orda var.
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    çok konuşan boş konuşur. o maçtan önce denizlide bir benzinlikte fb taraftarı bir çalışanı öldürdü.özat buları unutmuş atıp tutuyor veya onun için önemli bir olay olmamalı ama fb lilerin o maçtaki kahrolmalarındada vardır bir hikmet.sen boş boş konuşmaya devam et
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bursanın şampiyon olduğu sezon.... Fenerbahçe istanbulda Trabzonsporla berabere kalmıştı. Yenseydi şampiyon olacaktı. İbrahim toraman kendi kalesine gol atarak bursayı şampiyon yapmış, 1 hafta öncesindeki beyanında ise Fener olacağına Bursa olsun demişti. Bu maç hiç incelendimi peki? Sizin mantığınıza göre o sene de kupa fenerin hakkıydı o zaman. 10-11 sezonunda ise Trabzon Fenere ikinci maçta 3-2 yenildi. Berabere kalsa şampiyondu. 17 de 16 galibiyetin mağdurları içinde Trabzonda vardı... Neden yenmedide şimdi ağlıyor. Fener o sezon şike yaptı ise, Trabzonda maçı sattı ve fenere yenildi anlamı çıkar. Hakkınız olanı bilek gücünüzle alın, ağlayınca sadece bebeklere istediği veriliyor.. Sussunlar diye.
    Cevapla
  • osman k 10 yıl önce Şikayet Et
    Sahte Kabadayı. Ümit Özata tavsiyem -Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar. Sinan Engin ve Ümit Özat Delikanlılıktan bahsederler ama konuşamazlar. Delikanlıysan söylesene şikenin cezası küme düşmektir Fener de şike yaptıgı için küme düşürülmelidir desene. Ama ikisi de diyemez cesaretleri yok çünkü. Bunlar sahte kabadayı. İşleri güçleri laf ebeliği.Yok anlayan anlar, yok anlatma boş ver. Bunlar ya birşey bilmiyor ya da bildiklerini söyleyecek cesaret ve basiretleri yok. Yani Korkak kısacası............
    Cevapla
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara LÜTFEN kampanyası vardı.. Bireysel olarak tekrar başlatıyorum kampanyayı. 2010-2011 yılında AZİZ YILDIRIM'ın "İSTEĞİYLE" şampiyon olan FENRBAHÇE kupayı hakkı olan TRABZONSPOR 'a verilmelidir. LÜTFEN.....
    Cevapla