Hakan Çalhanoğlu: Terim izin vermez

A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'in ilk kez milli takıma çağırdığı Hakan Çalhanoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Hakan Çalhanoğlu: Terim izin vermez
Hakan Çalhanoğlu: Terim izin vermez
GİRİŞ 01.09.2013 23:48 GÜNCELLEME 01.09.2013 23:48

A Milli Takım'ın çalıştırıcısı Fatih Terim'in yeni gözdesi Hakan Çalhanoğlu, takımı Hamburg'un Eintracht Braunschweig ile oynadığı karşılaşmada rakip filelere 2 gol birden bırakırken tüm dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye'nin Andorra ile 6 Eylül'de oynayacağı karşılaşmada sahada olması beklenen yetenekli futbolcu, maçın hemen ardından mutluluğunu paylaşırken; A Milli takım hakkında da konuştu.

GOLÜ ATTI, FIRLADI!

10 dakikada 2 gol birden atan Hakan, "Oyuna girdiğim için çok mutluydum. Teknik direktörüm bana yedekler arasındayken gol atacağımı söylemişti. Bundan dolayı golü atınca hemen ona koştum" dedi.

TÜRKİYE TERCİHİ

Fatih Terim tarafından A Milli takıma çağrılan oyuncu, çok zor bir karar verdiğini dile getirerek, "Kesinlikle kolay bir karar değildi. Bu konuda ailemle ilgili uzun süre konuştuk. Bu yüzden milli takım seçimim biraz zaman aldı. Alman Milli Takımı için oynamak isterdim ama Fatih Terim beni kadroya davet etti." sözlerini kullandı.

LOW FIRSATI KAÇIRDI MI?

Almanya Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Joachim Low'den bir davet almadığını kaydeden yetenekli futbolcu, "Eğer Löw'den davet alsaydın seçimin nasıl olurdu?" sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Böyle bir şey olmadı. Bu konuda konuşmak için bir fırsat olurdu. Maalesef şu anda değiştiremezsiniz...

''TERİM OYNATMAZSA...''

Terim'in kendisini oynatmaması durumunda tercihinin değişip değişmeyeceği sorusu yöneltilen Hakan Çalhanoğlu, "Tabi, yine değiştirebilirsiniz... Ama Fatih Terim'in orada oynamama izin vereceğini düşünmüyorum. (Gülerek)" açıklamasını yaptı